Είσαι όλη μέρα με ένα laptop και όταν λέω όλη μέρα το εννοώ! Αυτή η προέκταση των χεριών σου, που σε κάνει να «κολλάς» με τις ώρες σερφάροντας στο Διαδίκτυο αποτελεί το δεύτερο σπίτι σου, αφού έχεις φτάσει σε σημείο να κάθεσαι περισσότερες ώρες στον υπολογιστή σου, απ’ ότι στο κρεβάτι σου!

Δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου αν δε τσατάρεις λίγο στο Facebook, δε μπορείς να πέσεις στην αγκαλιά του Μορφέα, αν δεν «κολλήσεις» για λίγο στο laptop σου, αναζητάς και εσύ το κινητό σου πριν καλά-καλά ξυπνήσεις! Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος, αυτό είναι σίγουρο!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι άνθρωποι κατά μέσο όρο κοιμούνται 8 ώρες και 21 λεπτά, ενώ περνάνε 8 ώρες και 41 λεπτά μπροστά σε οθόνες ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι 4 στους 10 έφηβους και ενήλικες δηλώνουν ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις, που ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από τον ήχο του κινητού τους για να ελέγξουν τα μηνύματα ή τα e-mail τους, ενώ το 81% όσων χρησιμοποιούν smartphone, το έχουν ανοιχτό και κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.

Ακόμη βάση των αποτελεσμάτων, το 51% δαπανούν περισσότερο χρόνο κάθε πρωί για να τσεκάρουν τα e-mail τους και να μπουν στο Ίντερνετ, το 32% για να ασχοληθούν με την εξωτερική τους εμφάνιση και μόλις το 18% για να φάνε πρωινό!

Διάβασε περισσότερα εδώ...