Ο καιρός συνεχώς αλλάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Η άνοιξη έχει αρχίσει να μπαίνει και έτσι τα βαριά ρούχα μπαίνουν πίσω στην ντουλάπα για να κρυφτούν και την θέση τους παίρνουν τα πιο ανάλαφρα και δροσερά. Όπως καταλαβαίνεις είναι η σωστή στιγμή να ξεκινήσεις να φοράς και εσύ το τζιν φόρεμα σου και αν δεν έχεις να αγοράσεις ένα γιατί θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου.

Τα τζιν φορέματα ειδικά φέτος είναι πολύ της μόδας και θα δεις ότι διακοσμούν όλες τις βιτρίνες σε πολλές εκδοχές, μακρυμάνικα, με κοντό μανίκι αλλά και όσα τα μήκη ανάλογο με το πως θες να δείχνεις και με το τι σου ταιριάζει.

To τζιν φόρεμα είναι μια άνετη και σίγουρη επιλογή για όλες τις ώρες και μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά παπούτσια αλλά και αξεσουάρ. Μπορεί να φορεθεί με sneakers για τις πρωινές σου βόλτες που θες να είσαι πιο άνετη, με μπαλαρίνες για να δείχνεις πιο κομψή αλλά και με ψηλά παπούτσια για πιο ιδιαίτερες και βραδινές εμφανίσεις.

Για να πάρεις μια ιδέα για το πώς μπορείς να φορέσεις και εσύ το τζιν φόρεμα σου, βρήκαμε αρκετές celebrities και σου παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις τους.

Συμβουλές!

Μπορείς να κλέψεις μερικά μικρά από τις εμφανίσεις τους ή να φορέσεις το τζιν φόρεμα σου, όπως θα επιλέξεις εσύ!

Alexa Chung:

Η Alexa Chung φόρεσα το τζιν φόρεμα πουκαμίσα σε πολύ κοντό μήκος για να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Kirsten Dunst:

Το φόρεμα που επέλεξε η Kirsten Dunst είναι σε πιο κλασική ίσια γραμμή και έχει ένα σκίσιμο στο πλάι.

Nicky Hilton:

Η γνωστή κληρονόμος έβαλε ένα απλό τζιν φόρεμα και το συνδύασε με κόκκινες μπαλαρίνες.

Δες περισσότερα εδώ...