Αν δεν ήσουν από τις τυχερές που παρακολούθησαν το Fashion Week στο Παρίσι από κοντά, είσαι τυχερή γιατί εμείς εδώ φροντίζουμε για εσένα και θα σου μεταφέρουμε όλα όσα έγιναν την εβδομάδα μόδας. Τι θα φορεθεί, λοιπόν, το ερχόμενο φθινόπωρο;

Μαξιμαλισμός

Ο μινιμαλισμός, το trend που έκανε σαφή και απλή την έννοια του chic, έριξε τίτλους τέλους. Κομμάτια σχεδιαστών όπως οι Dries Van Noten, Olivier Rousteing’s Balmain και Dior έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία του μαξιμαλισμού.

Μεγάλα σκουλαρίκια

Οι σχεδιαστές φέτος αποφάσισαν ότι τους άρεσε πολύ η μόδα με τα σκουλαρίκια που εισήγαγε πέρυσι ο οίκος Louis Vuitton. Έτσι, λοιπόν, συνδύασαν το μονό σκουλαρίκι με το ζευγάρι του και το αποτέλεσμα είναι ότι στο Fashion Week στο Παρίσι είδαμε πολλά σκουλαρίκια που ζηλέψαμε.

Διαφορετικά μοντέλα

Η ποικιλία των μοντέλων στο Παρίσι ήταν αναμφισβήτητα ένα ευτυχές γεγονός. Η Vivienne Westwood έκανε μια μείξη ανδρών και γυναικών, συμπεριλαμβάνοντας την ηθοποιό Gwendoline Christie. Σε άλλους σχεδιαστές τα μοντέλα ήταν από διάφορες ηπείρους, χωρίς καμία διάκριση.