Υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπεις και λες πόσο θα ήθελες να τους μοιάσεις, που τους θαυμάζεις και μερικές ακόμα φορές, τους ζηλεύεις. Ήξερες, όμως, ότι πολλοί από αυτούς έχουν περάσει και άσχημες περιόδους της ζωής τους ή ότι έχουν πέσει θύματα bullying;

Επειδή σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, ψάξαμε και βρήκαμε πολλούς διάσημους που έπεσαν θύματα bullying και σου παρουσιάζουμε τις ιστορίες τους και τις δηλώσεις που έκαναν για αυτή την περίοδο της ζωής τους.

Tom Cruise: Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια. Λόγω τηςδυσλεξίας που αντιμετώπιζε και αναγκάστηκε να αλλάξει 15 σχολεία.

Κate Winslet: Όταν η Kate Winslet ήταν 15 ετών ζύγισε πάνω από 80 κιλά και τα παιδιά στο σχολείο της την κορόιδευαν για το μέγεθος της. Όπως έχει τονίσει της μάλιστα της είχαν βγάλει και το παρατσούκλι «blubber» που σημαίνει λίπος φάλαινας.

Jessica Alba: Μπορεί σήμερα να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του αλλά όταν ήταν μικρή ανήκε και αυτή στα θύματα bullying. Τα παιδιά του σχολείου της, την εκφόβιζαν και της φερόντουσαν άσχημα γιατί ήταν μιγάς και οι γονείς της δεν είχαν χρήματα να της αγοράσουν ακριβά ρούχα και σχολικά είδη.

 

Victoria Beckham: Η κυρία Beckham από μικρό παιδί ήταν πολύ φιλόδοξη και δυναμική. Τα παιδιά του σχολείου της την κορόιδευαν συνεχώς και ζούσε τελείως απομονωμένη.