Είτε μόλις γύρισες από χειμερινές διακοπές, είτε έχεις τόσα πολλά ενθύμια από τα ταξίδια σου, σίγουρα θα σε έχει προβληματίσει ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλλεις τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες. Για να μην ξεκινήσεις όμως για μια ακόμα φορά να γεμίζεις κορνίζες ολόκληρο το σπίτι ή να εξαφανίζεται το ψυγείο από τα μαγνητάκια, έχουμε να σου πούμε πως αυτοί οι πρωτότυποι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αναδείξεις όλα τα αντικείμενα που έχεις συλλέξει από τα ταξίδια σου, αποτελούν εγγύηση!

Η βαλίτσα δεν είναι μόνο για το ταξίδι

Ναι ναι όπως το άκουσες. Η βαλίτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν διακοσμητικό. Μπορείς να στολίσεις μια βαλίτσα με τις φωτογραφίες. Οι μικρές βαλίτσες είναι μια τέλεια επιλογή για να αποθηκεύσεις τα αναμνηστικά των ταξιδιών σου και να φαίνονται όμορφα σ’ ένα ράφι ή μια βιβλιοθήκη. Θα μπορούσες να επιλέξεις να καλύψεις μια βαλίτσα με αυτοκόλλητα-φωτογραφίες ή ακόμα να κάνεις ντεκουπάζ με χάρτες ή καρτ-ποστάλ από τον τόπο που επισκέφθηκες. Όποια μέθοδο κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι εκεί οι φωτογραφίες σου θα αναδειχθούν με έναν όμορφο και πρωτότυπο τρόπο.

Κάνε επιτέλους χρήσιμα τα άδεια βαζάκια σου

Γέμισε ένα άδειο βαζάκι. Είναι πολύ απλό: παίρνεις ένα άδειο γυάλινο βαζάκι, το γεμίζεις με άμμο ή πετραδάκια από την αγαπημένη σου παραλία, ενώ θα μπορούσες να προσθέσεις μέσα και κλαδάκια, καθώς επίσης και μια μικρογραφία της φωτογραφίας του μέρους. Εάν «το έχεις» κιόλας με τις κατασκευές μπορείς να φτιάξεις εκπληκτικά αναμνηστικά, χρησιμοποιώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...