ΣΙΝΕΜΑ

Ελεύθερος Σκοπευτής (American Sniper) του Κλιντ Ίστγουντ

Με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ, Σάμι Σέικ, Τζέικ ΜακΝτόρμαν, Ερικ Κλόουζ, Τζόναθαν Γκροφ

Ο Κρις Κάιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης, και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”. Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου. Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

Το Διαζύγιο (Gett: The Trial of Viviane Amsalem) των Ρόνιτ και Σλόμι Έλκαμπετζ

Με τους Ρόνιτ Ελκαμπέτζ, Σιμόν Αμπκαριάν, Σασόν Γκαμπάι, Ζέεβ Ρεβάς, Γκάμπι Αμρανί, Ραμί Ντανόν

Στο Ισραήλ, δεν αναγνωρίζεται ο πολιτικός γάμος, πόσω μάλλον το διαζύγιο. Μόνο οι ραβίνοι νομιμοποιούν έναν γάμο και, αν χρειαστεί, τη διάλυση του. Όμως στην τελευταία περίπτωση χρειάζεται η συναίνεση του συζύγου, ο οποίος έχει μεγαλύτερη εξουσία ακόμα και από τους δικαστές. Η Viviane Amsalem κάνει αιτήσεις διαζυγίου για τρία ολόκληρα χρόνια, όμως ο σύζυγος της Elisha δεν συμφωνεί.

ΠΟΤΟ

Τ5

Με την προσφιλή τακτική των μπαρ που παίρνουν το όνομά τους από το πρώτο γράμμα της οδού και τον αριθμό, το Τ5 άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Κολωνάκι, μια περιοχή του κέντρου που ναι μεν είναι πάντα ζωντανή, αλλά χρειάζεται ανανεωτικές ενέσεις. Πρόκειται για ένα after office all day bar, όπου μπορείς να απολαύσεις καφέ, χυμό, τσάι με σφολιατοειδή το πρωί και το βράδυ να πιεις τα ποτάκια σου, συνήθως μετά την δουλειά, με τα πλατό τυριών και αλλαντικών να δίνουν και να παίρνουν, ενώ διαθέτει και σούσι. Τα cocktails του είναι από τα πλέον δυνατά του Κολωνακίου – άλλωστε σε αυτό ποντάρει κάθε νέο μπαρ – και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχει dj sets με μουσικές που τείνουν προς deep house.

Τσακάλωφ 5, Κολωνάκι

Barock

Το Παγκράτι δεν είναι τυχαία η πιο ανανεωμένη γειτονιά του nightlife. Μετά το Σποράκι που άνοιξε πριν ένα δίμηνο, το CV Distiller, έρχεται το νέο ροκ club στην θέση του Poquito Grande. Το όνομα του συνδυάζει τις μουσικές καταβολές και το γνωστό καλλιτεχνικό ρεύμα μπαρόκ, που είναι εμφανές στην διακόσμηση με τον πίνακα του Τζίμι Χέντριξ λαουτοφόρου, της Έιμι Γουαϊχάζου, του ZZ Top και των Metallica να είναι πρωτότυπες δημιουργίες αυτής της τεχνικής. Σίγουρα κάθε βράδυ θα υπάρχουν θεματικές βραδιές με επίκεντρο τη ροκ, το indie, το alternative, το light metal και το garage.

Πρατίνου 5, Παγκράτι

Jug Norris

Τα Πετράλωνα είχαν χάσει για λίγο καιρό την δυναμική τους, αλλά ήταν πάντα μια καλή εναλλακτική για χαλαρό ποτό. Εδώ θα τα βρεις κυριολεκτικά κούπες, αφού σερβίρει τα ποτά σε κανατάκια, ιδίως ρακές, κρασιά και τα παρεμφερή τους. Τα ποτά κοστίζουν 5-7€ Τα Παρασκευοσάββατα φιλοξενούνται και DJ που ρίχνουν στη μάχη jazzy, soulful και swing μελωδίες.

Δημοφώντος 88 και Παλληναίων

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μπαρμπαμπούνης

Δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά δύο μήνες ζωής, βρίσκεται πάνω στην Κηφισίας, λίγο μετά τον Φάρο Ψυχικού και σίγουρα έχει ευφάνταστο όνομα. Μια αυθεντική ψαροταβέρνα που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς μια αυλή που θυμίζει νησί. Γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί. Στους τοίχους μια σουπιά, ένας κάβουρας και κάτι μπαρμπούνια χορεύουν και στα πιάτα φάβα με στιφάδο κάπαρης, αχινοσαλάτα, χωριάτικες μπρουσκέτες με μαριναρισμένο λαβράκι, λακέρδα και τσίρο κι άλλα μεζεδάκια του ούζου, τηγανιτές μαρίδες, μπαρμπούνια, σαρδέλες και χταπόδι στη σχάρα αποζητούν καταφύγιο στον ουρανίσκο σου.

Λεωφ. Κηφισίας 322, Νέο Ψυχικό, Τιμές: 15-20€

Το Αποστακτήριο

Ένα αυθεντικό τσιπουράδικο που θα σε ικανοποιήσει το δίχως άλλο με την μεζεδοκατάσταση που στήνε σε καθημερινή βάση. Γίγαντες Πρεσπών, ντολμαδάκια με σταφίδα και κουκουνάρι, ρεβυθάτη φάβα είναι τα σιγουράκια που θα έχει το τραπέζι την Καθαρά Δευτέρα. Φυσικά τα θαλασσινά δεν μπορούν να λείπουν: καλαμαράκι, χταποδάκι, μύδια αχνιστά και γαριδάκι τηγανιτό θα καταναλωθούν στο άψε σβήσε. Να ξέρεις όμως ότι πέραν της νηστείας, φημίζεται για τα κρεατικά του.

Πλ. 28ης Οκτωβρίου (πρώην Τσακπίνη) & Αγ. Αναργύρων 2, Ν. Ερυθραία, 2106207126, Τιμές: € 18 - 20

Μαριάνο

Ο σεφ Νίκος Μαριάνος είναι από τους ειδικούς στο ψάρι στην αθηναϊκή εστίαση και στο μαγαζί του στο Χαλάνδρι θα φας μαλάκια και άλλους μεζέδες που αρμόζουν στην Καθαρά Δευτέρα. Εννοείται ότι είναι μια πολύ καλή λύση για ψάρι κάθε μέρα της εβδομάδας. Το μενού σαφώς διαμορφώνεται ανάλογα με τα θαλασσινά που είναι διαθέσιμα κάθε φορά.

Αγίου Γεωργίου 59, Χαλάνδρι, 2106824224, Τιμές: € 17 – 20

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ηώ Αγγελή «Περί Ορίων» @ γκαλερί Ζουμπουλάκη

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινίασε στις 12 Φεβρουαρίου την ατομική έκθεση της Ηούς Αγγελή με τίτλο «Περί Ορίων». Η Ηώ Αγγελή παρουσιάζει μία σειρά έργων που διαπραγματεύεται το θέμα των ορίων. Μία τοπογραφία ορίων, πολλές φορές αδιόρατων, αφανών συνθέτουν ένα καινούργιο τοπίο, αυτό που δημιουργείται από τον ιστό που υφαίνουν οι προσδιορισμοί του «ορίζω και περιορίζω». Μια χαρτογράφηση από σημάδια στο έδαφος, σημαδούρες στο νερό, σκηνές στις κατοικημένες περιοχές. Mπάρες σαν κλωστές σηματοδοτούν τον συμβολισμό του κλουβιού με την αρχετυπική έννοια του περιορισμού.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20, Αθήνα, Διάρκεια έκθεσης: 12 Φεβρουαρίου – 14 Μαρτίου 2015, Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 11.00 -15.00 &17.00–20.00, Τετάρτη 11.00-15.00 και Σάββατο 11.00 –14.00 Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Πηγή:www.monopoli.gr

ΘΕΑΤΡΟ

Δον Zουάν του Μολιέρου @ θέατρο Olvio

Το θέατρο OLVIO παρουσιάζει από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου για 12 μόνο παραστάσεις, τον "Δον Ζουάν" του Μολιέρου, σε μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη.  Η παράσταση, χωρίς να παραβλέπει το μύθο του γυναικοκατακτητή, αφηγείται την ιστορία του Δον Ζουάν πέρα από το ιστορικό πλαίσιο της εθισμένης στην υποκρισία και την ακολασία γαλλικής αυλής του 17ου αιώνα, στην οποία ασκεί κριτική ο Μολιέρος. Ο κεντρικός ήρωας, άκρως γοητευτικός μέσα στην "αντισυμβατικότητά" του, που προσδιορίζεται όχι φύσει αλλά θέσει, κινείται στο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον εκμεταλλευόμενος στο έπακρον τα προνόμια της τάξης του. Αρνούμενος όμως να αποδεχθεί το πλέγμα κανόνων και συμπεριφορών που η τρέχουσα κοινωνική ηθική επιβάλλει, λειτουργεί εντέλει ως μηδενιστική δύναμη που αντί να μεταστοιχειώνεται σε αναγεννητική επαναστατική ορμή, καταλήγει σε μια ατομοκεντρική καταστροφική λαίλαπα.

Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης, Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης, Παραγωγή: POLYPLANITY Productions

Ερμηνεύουν: ΣΓΑΝΑΡΕΛ Συμεών Τσακίρης, ΓΚΟΥΣΜΑΝ Γιάννης Παναγόπουλος, ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ Χρήστος Σουγάρης, ΔΟΝΑ ΕΛΒΙΡΑ Μαρίζα Τσάρη, ΠΙΕΡΡΟ Γιώργος Τσιαντούλας, ΣΑΡΛΟΤ Ευγενία Λιάκου, ΜΑΤΙΟΥΡΙΝ Pauline Huguet, ΦΤΩΧΟΣ Γιάννης Παναγόπουλος, ΔΟΝ ΚΑΡΛΟΣ Γιώργος Τσιαντούλας, ΔΟΝ ΑΛΟΝΣ Γιάννης Παναγόπουλος, ΔΟΝ ΛΟΥΙΣ Νίκος Χατζόπουλος (φωνή), ΓΥΝΑΙΚΕΣ Άλκηστις Χριστοπούλου, Δανάη Παρίσση, Μαρίζα Τσάρη, Ευγενία Λιάκου, Pauline Huguet

Ιερά Οδός 67 και Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 2103414118, Μέρες και ώρες παραστάσεων: από 23 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαρτίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00  , Διάρκεια: 90 λεπτά , Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ φοιτητικό/μειωμένο 

Πηγή:www.monopoli.gr

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/DJ SETS/LIVE

19/2: French Montana @ Yolo

Οι Sweet ‘n’ Juicy και οι Magna φέρνουν τον διάσημο Γάλλο hip hop artist στην Αθήνα, ξανά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, σε ένα party με τίτλο Mightnight Pophop Tales. Ο French Montana θα τραγουδήσει μελωδίες από το νέο του album Bad Bitch, τις επιτυχίες του Freaks», Pop That, Paranoid, Don't Panic και θα πλαισιωθεί από τους DJs J.Fresh (M. Βρετανία ), AK, Teez, G.Reisopoulos (ReissCrew ), Crunky.

Πειραιώς 102-104, Γκάζι, 2103422201, Ημέρες / ώρες: Πέμ.: 11 μ.μ.Είσ.: € 25 (με μπίρα)

20/2:Ζωρζ Πιλαλί & Σούφρα Band @ Κύτταρο

Μια μοναδική ζωντανή εμπειρία από τον τεράστιο  Ζωρζ και την μυθική all star μπάντα του.

Ηπείρου 48, Είσοδος: 10€, Ώρα: 22:00

20-21/2: Δώρος Δημοσθένους @ Ιανό

Ο ξεχωριστός performer επιστρέφει στον ΙΑΝΟ το τελευταίο Παρασκευοσάββατο της Αποκριάς με ύφος ρετρό και ρομαντική διάθεση. Μαζί με την εκρηκτική του μπάντα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε τραγούδια από την πιο όμορφη εποχή της ελληνικής μουσικής, με τις ωραιότερες μελωδίες του τότε, σε  ενδιαφέρουσες καινούργιες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις.

Σταδίου 24, Αθήνα, Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€, Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

21/2: Forsaken Memoriam, Burn The Sun @ Six D.O.G.S.

Έξι από τις πιο heavy εγχώριες μπάντες συναντιούνται σε ένα τετραήμερο, αφιερωμένο στον βαρύ ήχο και το groove. Τρεις παρουσιάσεις δίσκων, αυτές των “Payblack” (Solarmonkeys), “Forsaken Memoriam” (Forsaken Memoriam) και “Into the Spiral” (Headquake), όπως και άλλες πέντε εκρηκτικές live εμφανίσεις, από αυτές που δεν συναντάς κάθε μέρα, θα ταρακουνήσουν συνθέμελα τον γνωστό σε όλους μας πλέον χώρο του gig space του Six D.O.G.S. Την ίδια στιγμή στο Project Space (τον δίπλα ακριβώς χώρο του Six D.O.G.S) θα συντελείται ένα μικρό heavy rock bazaar, με CDs, LPs, ρούχα αλλά και accessories, δίνοντας στο όλο event μία φεστιβαλική αίσθηση αλλά και ένα επιπλέον ενδιαφέρον για όσους θέλουν τη νύχτα τους... καταναλωτική και... περιπετειώδη. Στα decks θα βρίσκεται ο D.J. Jeremy του 2 Smoking Barrels Radio Show που με εξίσου heavy μουσικές επιλογές θα επενδύει τα κενά πριν, μετά αλλά και ανάμεσα στις εμφανίσεις των σχημάτων.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Είσοδος: 5€, Ώρα: 21:30

22/2: Momo Trio @ Beton7

Ύστερα από το επιτυχημένο πρώτο τους album βινυλίου, οι Momo trio επανέρχονται με ένα νέο album με τίτλο Inati -επίσης σε μορφή βινυλίου- το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2015. Το Momo trio εμφανίζεται σε ένα live που περιλαμβάνει όλες τις νέες συνθέσεις του επερχόμενου δίσκου τους, συνθέσεις από το πρώτο τους album no vacancy καθώς και πρωτότυπες διασκευές.

Πύδνας 7, Κεραμεικός, 2107512625, Είσοδος: 8€, Ώρα: 21:30

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

19/2:Disney Τhemed Party @ Loukoumi

Αποκριάτικο πάρτι με θέμα τους χαρακτήρες της Disney. Πριγκίπισσες, πρίγκηπες, μάγισσες και κακοί - όλοι σε ένα μασκέ πάρτι από νωρίς το βράδυ μέχρι... το πρωί. Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 20:00.

Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι - Τηλ. 2103234814

Masks On @ Li-Li Shu

Φόρα την αποκριάτικη μάσκα σου και χόρεψε στους ρυθμούς του Γιώργου Σατσίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στα decks. Ώρα έναρξης 22:00.

Δεινοκράτους 1, Κολωνάκι - Τηλ. 210722 2254

Party @ Χημείο

Μασκέ πάρτι με τον Θάνο Μαγδαληνό και την Έφη Μαλτέζου, του Galaxy 92, στα decks.

Σόλωνος 87-89, Αθήνα - Τηλ. 210362 8377

20/2: Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» @ Quilombo

Θεματικό αποκριάτικο πάρτι με τρελοκαπελάδες, βασίλισσες και άλλα τέτοια! Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 22:00.

Σερβίων 10 & Λεωφόρος Αθηνών - Τηλ. 2105227961

Venezia Black & White @ Pausa

Αποκριάτικο θεματικό πάρτι - απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο οι γυναίκες να φοράνε total black και οι άντρες black & white. Είσοδος 20€ open bar, ώρα έναρξης 22:00. Το Σάββατο 21/2 στις 22:00 θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τους Vanila Swing και να χορέψουμε στο ρυθμό τους στο PAUSA wine & bar restaurant

Αγ. Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι - Τηλ. 2106179290

Μασκέ πάρτι @ Μπλε Παπαγάλος

«Τσάρλεστον» ύφος σε ένα μασκέ πάρτι μέχρι το πρωί, υπό τις μουσικές του Νέστορα Παναγιωτόπουλου.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Αθήνα - Τηλ. 2110121099

Athens Local Techno @ Casa Bostani

H White Noise και η DarkTechnoRecordings παρουσιάζουν ένα party με τους Έλληνες DJs και παραγωγούς Audiopathic, Gelt & Dore και Twintec.

Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον Άρεως, 2108233352,Τιμές : Είσ.: € 5, Παρ.: 12 μεσάν.

Needless presents Roman Flugel @ Six D.O.G.S.

Mε μια διαδρομή η οποία έχει καλύψει πολλά από τα στιλ της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, ο Γερμανός πολυπράγμων DJ, remixer, παραγωγός κι εταιρειάρχης έρχεται στην Αθήνα για ένα από τα χαρακτηριστικά dance sets του με all around αντίληψη. Τον πλαισιώνει ο Chevy, resident του Needless.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 2103210510, 12€, 00:00

21/2: Zoo Parade @ Kitty Kat

Με χορευτικό ήχο ο οποίος ενσωματώνει new wave και rock επιρροές, ο Ισραηλινός παραγωγός και DJ Moscoman είναι ο guest DJ του αποκριάτικου party των Amateurboyz με dresscode τις στολές ζώων. Το line up συμπληρώνουν οι ίδιοι και ο Roi Talmor. Είσοδος 5€, ώρα έναρξης 12 τα μεσάνυχτα.

Σταδίου 7, Αθήνα - Τηλ. 2103423560

Trashformers μασκέ @ Koo-Koo

Αποκορύφωμα της Αποκριάς με το τέταρτο και τελευταίο θεματικό μασκέ πάρτι της δραστήριας ομάδας των trash parties. To θέμα είναι «Προ Χριστού» και μπορείς να ντυθείς Αιγύπτιος, Νεάντερταλ, δεινόσαυρος... Είσοδος 10€ με ποτό.

Ιάκχου 17, Γκάζι - Τηλ. 2103450930

Masked Ball @ Ρομάντσο

Μασκέ πάρτι εμπνευσμένο από την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ με dresscode «black, gold, red, nudity, masks, feathers, mysterious & dark». Τη μουσική επιλέγουν οι Alex Hobson, Chris Kontos, Dynamons, Lucas The 3rd και Mr. Bios. Είσοδος ελεύθερη - απαραίτητη προϋπόθεση το password «Tom Cruise» και η μάσκα σας.

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια - Τηλ. 2103425335

22/2: Aerobics Μασκέ @ Tiki

To αποκριάτικο party της Iνώς Μέη, με την ίδια στα decks να επιλέγει ό,τι χορεύεται «αερόβια» από τη δεκαετία του ’50 και μετά, με έμφαση στα ’80s-’90s. Είσοδος ελεύθερη.

Φαλήρου 15, Κουκάκι - Τηλ. 2109236908

101% Dance Party @ Χοροστάσιον

Το αποκριάτικο event της ομάδας Fresh & Yellow, με τους Χρήστο Μήλιο και Nat. K στην επιλογή της μουσικής. Είσοδος ελεύθερη.

Σκουλενίου 2, Πλ. Κλαυθμώνος (πρώτος όροφος) - Τηλ. 2103314330

OVERDRIVE Masquerade Party @ Pixi

Μασκέ πάρτι με headliners το ιταλικό δίδυμο Hunter - Game (Just This, Kompakt, Innervisions) σε μελωδικούς deep techno ρυθμούς. Τους πλαισιώνουν οι Invisible People & Rhino.

Ευμολπιδών 11, Γκάζι - Τηλ. 2103423751

Neon Party Carnival Edition @ Gagarin

To μαζικό πολύχρωμο party των ομάδων Shut The Fuck Up, You Say Party! We Say Yeah!, Not Sober και Enter The Void υποδέχεται τον Αμερικανό παραγωγό της dubstep Trollphace. Μαζί τους θα έχουν 1.000 λίτρα νέον χρώμα, glowsticks και ακόμη πολλές εκπλήξεις. Είσοδος 10€, ώρα έναρξης 22:00.

Λιοσίων 205, στάση μετρό Αττική - Τηλ. 2155400888

Barbarella Carnival Fest

Αποκριάτικο comeback της θρυλικής ντισκοτέκ, με τον resident DJ Πέτρο Μπρατάκο να υποδέχεται τους Greg Staikos και Manos 446 σε ένα ξέφρενο party με βραζιλιάνικα χορευτικά, retro drag queen show και διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης.

Λεωφ. Συγγρού 137, Νέα Σμύρνη, Είσ.: € 10 (με ποτό). Κρατήσεις: 6932652600, 6946709603, Σάβ.: 10 μ.μ.

Α Carnival To The Underground @ Senza

Οι Sunshine Pedro, EchoFlex και Too κατεβαίνουν στο υπόγειο stage για ένα μασκέ πάρτι με disco, house κ.ά.

Λέκκα 23-25, Σύνταγμα,  6944599283, Είσοδος ελεύθερη, Σάβ.: 11 μ.μ.