Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και να τονίσεις το βλέμμα σου πρέπει να βάλεις mascara, οπότε μέσα στο νεσεσέρ σου βρίσκεται σίγουρα τουλάχιστον μία. Ξέρεις όμως ότι το βουρτσάκι της mascara παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα;

Και ναι, το βουρτσάκι της mascara είναι ένα μαγικό ραβδάκι που απογειώνει το βλέμμα σου γι αυτό και πρέπει να επιλέξεις πολύ προσεκτικά ποιο ραβδάκι είναι μόνο για σένα! (τύπου ραβδί του Χαρι Πόττερ που ήταν φτιαγμένο μόνο για έναν μάγο και όχι για όλους!)

Ρίξε μία ματιά στα διάφορα βουρτσάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, πριν επιλέξεις ποιο είναι για σένα και τρέξεις στα μαγαζιά για την αγορά του!

Το ίσιο βουρτσάκι

Το κλασικό ίσιο βουρτσάκι είναι αλάνθαστο, εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο σε διάφορα επίπεδα πάχους. Ένα λεπτότερο βουρτσάκι είναι ιδανικό για τη γυναίκα με φυσική παχιά βλεφαρίδα. Μία παχιά βλεφαρίδα δεν απαιτεί το δραματικό πουσάρισμα όγκου που δίνει ένα παχύτερο βουρτσάκι, αλλά το λεπτότερο εξακολουθεί να δίνει στις βλεφαρίδες τη θεραπεία που τους αξίζει. Οι βλεφαρίδες διαχωρίζονται όμορφα καθώς επιμηκύνονται και συμπυκνώνονται , ανάλογα με την formula.

Διάβασε περισσότερ εδώ