Ακολουθεί λίστα με το οφθαλμόλουτρο του 2015, γι' αυτό απομακρύνετε τα αγόρια σας από τις οθόνες και διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας σε λογικά πλαίσια. Είναι νέοι, ωραίοι, διάσημοι, ταλαντούχοι, γοητευτικοί. Θα μας απασχολήσουν από τώρα και στο μέλλον, κάποιοι μας απασχολούν ήδη, θα τους googlάρουμε για να μάθουμε μέχρι πως πίνουν τον καφέ τους, θα τους βάλουμε φόντο σε υπολογιστές και κιντητά, θα πολιορκήσουν κάθε γυναικεία συζήτηση. 

1. Jamie Dornan. Γκρέυ, σε βάζω πρώτο εντελώς χαριστικά για να μην κλαις ε. Από τότε που ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο, οι αναζητήσεις του ονόματος του στο διαδίκτυο χτύπησαν κόκκινο. Πρώην μοντέλο του Calvin Klein κιόλας, αυτό ξέχασα να το πω. Έλα, ωραίος είσαι.

2. Ansel Elgort. Μετά από το ρόλο του στο The Fault in our stars, έγινε ένα από τα αγόρια που θέλουμε να βλέπουμε. Έγινε το πρόσωπο της Prada και μέσα στο Μάρτιο επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Μπορεί να μην είναι αυτός που θα σου κόψει την ανάσα με την ομορφιά του, αλλά από γοητεία σκίζει.

3. Ryan Guzman. Κι αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του στο Step up, ξέρει να χορεύει κιόλας το παιδί. Ενοχλητικό πράγμα η ασχήμια, ε; Υπομονή, κορίτσια! Αυτή χρονιά θα τον δούμε σε διάφορες ταινίες.

4.  Skyler Astin. Στη γλώσσα μου αυτός λέγεται ομορφοάσχημος. Έχει δικό του show που λέγεται Ground Floor, έχει παίξει στο Pitch Perfect και φέτος τον Μάιο βγαίνει το ΙΙ. Και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου, σημείωσε το στο ημερολόγιο σου.

5. Richard Madden. Ένας πολύ καλός λόγος για να ξεκινήσεις το Game of Thrones! Άσε που αυτό το πλάσμα εεε αυτό το παιδί, είναι ο επόμενος Prince Charming. Και με το δίκιο του.

6. Michael B. Jordan. Τον είδαμε στο The awkward moment δίπλα στον Zac Efron, ενώ το καλοκαίρι έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη με τους Fantastic four. Έχει κάτι κι αυτός, κάτι κάτι κάτι!

7. Chris Pratt. Κοίτα να δεις τι συμβαίνει εδώ, τυχαίνει να έχει αυτό το χρώμα στα μαλλιά, αυτό το ωραίο που ούτε η καλύτερη κομμώτρια του κόσμου δεν πετυχαίνει. Έπαιξε στο Guardians of the Galaxy και αναμένεται νέα ταινία του αυτό το καλοκαίρι. Stay tuned!