Τι κι αν οι κριτικές για την ταινία δεν είναι και οι καλύτερες (μέχρι στιγμής τουλάχιστον); Ο Jamie Dornan είναι hot και μας αρέσει! Να μερικοί λόγοι:

- Μπορεί να άκουσες για πρώτη φορά το όνομά του όταν του ανατέθηκε ο ρόλος του Mr. Grey, όμως ο 32χρονος Ιρλανδός έχει πίσω του μια αξιοθαύμαστη φάτε-μάτια-ψάρια καριέρα, ως μοντέλο εσωρούχων του Calvin Klein. Γενικά, αυτό το στέρνο έχει πρωταγωνιστήσει γυμνό σε πολλές διαφημίσεις προϊόντων που χάρη σ’ αυτό πουλήθηκαν σαν ζεστά ψωμάκια.

- Έχει φωτογραφηθεί –τι άλλο;- ημίγυμνος, μαζί με διάσημα μοντέλα όπως η Kate Moss και η va Mendes σε διαφημιστικές καμπάνιες.

- Στον κινηματογράφο, ο πρώτος του (σοβαρός) ρόλος ήταν στην ταινία της Sofia Coppola Marie Antoinette, με πρωταγωνίστρια την Kirsten Dunst όπου έπαιζε τον Κόμη Alex Fersen.  

jamie dornan gif

- Έχει υπάρξει ζευγάρι με την Keira Knightley με την οποία γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφηση και έμειναν μαζί για δύο χρόνια (2003-2005). Μάλιστα λέγεται ότι εκείνη είναι που τον σύστησε σε κάποιους ατζέντηδες και τον βοήθησε να ξεκινήσει καριέρα στον κινηματογράφο (να ‘σαι καλά, Keira, ευχαριστούμε).

- Aν και δεν το έχει επιβεβαιώσει, οι φήμες θέλουν να έχει επίσης υπάρξει ζευγάρι με τη Sienna Miller, τη Lindsay Lohan και την Kate Moss.

jamie dornan gif

- Εκτός από την υποκριτική (και τις ημίγυμνες εμφανίσεις) έχει ταλέντο και στη μουσική και έχει υπάρξει μέλος μπάντας με το ευφάνταστο όνομα Sons of Jim –και, ναι, το όνομα του μπαμπά του είναι Jim.

jamie dornan gif

- Έχει μια κόρη 10 μηνών, που απέκτησε με τη σύζυγό του (οκ, υπάρχει και μια τέτοια, τι να κάνουμε), τη Βρετανίδα ηθοποιό Amelia Warner. Αν και δεν θέλουμε να ξέρουμε και πολλά για την κυρία, αξίζει να αναφέρουμε το καλό της γούστο, αφού έχει υπάρξει και πρώην σύζυγος του Colin Farrell!

 

Φωτογραφίες