Η αλήθεια είναι πως τα πολύ μεγάλα κινητά, εκτός από αντιαισθητικά που πολλοί τα θεωρούν, είναι δύσχρηστα, πολύ ογκώδη για τη τσέπη σας και πολλές φορές αρκετά...«τσιμπημένα» στην τιμή τους. Μήπως ψάχνετε ένα μικρό και χαριτωμένο κινητό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; Εμείς σας βρήκαμε τα πιο μικρά της αγοράς!


Samsung Galaxy Pocket 2 


Το λέει και το όνομά του! Μικρό, βολικό και ευέλικτο, το smartphone Samsung Galaxy Pocket 2 θα «χάνεται» μέσα στην τσέπη σας, καθώς έχει οθόνη μόλις 3.26 ίντσες. Ο επεξεργαστής του «τρέχει» στο 1GHz, το λειτουργικό Android 4.4 KitKat και η κάμερά του είναι 2MP. Όσον αφορά στα άλλα χαρακτηριστικά του, διαθέτει μνήμη 4GB -η μέγιστη χωρητικότητα είναι 32GB με κάρτα μνήμης microSD- και ζυγίζει μόλις 107 γρ. Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε και τον όμορφο σχεδιασμό του, που το κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο. 
Ενδ. τιμή: 69€

LG L30 Sporty


Οθόνη μόλις 3.2 ιντσών, πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών,  Android 4.4 KitKat, κάμερα 2MP, Guest Mode για δύο διαφορετικά προφίλ και QuickMemo, όλα αυτά στο LG L30 Sporty. Προστατεύστε τη συσκευή σας από χτυπήματα με ένα ενσωματωμένο λεπτό περίβλημα (Slim Guard) που προσφέρει σιγουριά και άνετο κράτημα, ενώ η λειτουργία KnockON ξυπνά το τηλέφωνο απλά αγγίζοντας την οθόνη δύο φορές. Έτσι, σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε έναν προσωπικό συνδυασμό που ενεργοποιεί και ξεκλειδώνει την αρχική οθόνη σε ένα μόνο βήμα.
Ενδ. τιμή: 79€


ZTE V795


Το εν λόγω smartphone της ΖΤΕ θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους, καθώς είναι ιδιαιτέρως οικονομικό και αρκετά μικρό, για να σας βολέυει όπου κι αν πάτε και ό,τι κι αν κάνετε. Διαθέτει οθόνη 3.5 ιντσών, λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean και διπύρηνο επεξεργαστή MT6572 στα 1.2 Ghz. Η κάμερα του είναι 2MP και η χωρητικότητα του είναι 4GB, αλλά παίρνει επέκταση κάρτας μνήμης microSD έως 32GB. Όσον αφορά στα άλλα χαρακτηριστικά του, το βάρος του είναι 120 γρ., και διατίθεται στην αγορά σε μαύρο και σε άσπρο χρώμα. 
Ενδ. τιμή: 59€

 

Turbo-X  G320


Με Android 4.2, dual SIM, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GHz, μνήμη 4GB και δυο extra χρωματιστές θήκες για να αλλάζετε χρώμα και διάθεση όταν εσείς θέλετε, το Turbo-X G320  αποτελεί ένα από τα πλέον προσιτά smartphones. Το εν λόγω smartphone έχει οθόνη 3,5 ιντσών ανάλυσης 320x480 (164ppi), ενώ μαζί με τους χάρτες Ginius που διαθέτει, θα πάτε στον προορισμό σας πιο εύκολα, καθώς ο υπολογισμός της διαδρομής γίνεται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, με ενημέρωση για κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και με φωνητικές οδηγίες.
Ενδ. τιμή: 54,90€

 

MLS iQTalk Crystal


Διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, διπλή sim που σας επιτρέπει τη χρήση 2 καρτών sim σε μία μόνο συσκευή,  και κάμερα 5 MP με LED Flash. Παράλληλα, με τη λειτουργία Talk&SMS που έχει το MLS iQTalk Crystal, ξεχάστε τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Γιατί; Απλά πατάτε το κουμπί Talk&SMS, λέτε το όνομα της επαφής και υπαγορεύετε το μήνυμα στο κινητό σας. Το κείμενο γράφεται αυτόματα κι έτσι δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείτε μηνύματα στο κινητό σας. Μπορείτε απλά να του τα πείτε και τα γράφει εκείνο για εσάς! 
Ενδ. τιμή: 79€

 

ALCATEL Pop C1 Dual Sim

Με την οθόνη του να μην ξεπερνά τις 3.5 ίντσες, το ALCATEL Pop C1 είναι μικρό, βολικό και άκρως οικονομικό. Όσον αφορά στο λειτουργικό του, αυτό είναι το Android 4.2 Jelly Bean, ενώ παράλληλα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GHz, κάμερα 2MP και το βάρος του είναι μόλις 100 γρ.. Επίσης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, είναι το γεγονός ότι είναι Dual Sim, δηλαδή μπορείτε να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς σε μια συσκευή, ώστε να ξεχωρίζετε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας επαφές και να είστε πιο ευέλικτοι. 

Ενδ. τιμή: 59€

Ευχαριστούμε τη δημοσιογραφική ομάδα του www.techpress.gr για τη βοήθειά της σε θέματα τεχνολογίας