Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει και όλες θέλουμε να του δείξουμε το πιο ερωτικό πρόσωπό μας. Στο μεταξύ, εμείς -όπως και η αγαπημένη beauty vlogger Λουσουσού- είμαστε ερωτευμένες με οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά, τα καλλυντικά, το μακιγιάζ... Ο έρωτας αυτός για τα κραγιόν, τις μάσκαρες, τα eyeliner  και όλα όσα μπορούν κάνουν ένα κορίτσι ακόμη πιο όμορφο είχε σαν αποτέλεσμα τη συνεργασία μας, για την οποία δηλώνουμε ενθουσιασμένες!

Εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με όλα αυτά τα… φετίχ της γυναικείας ομορφιάς κάπου στα 90's ανάμεσα στις σκιές και τα κραγιόν της μαμάς της, όπως έχει εξομολογηθεί και στο αγαπημένο μας Caprigirl.  Τότε ήταν που άλλαξε και το όνομά της σε Λουσουσού. Είκοσι χρόνια αργότερα μοιράζεται την αγάπη της για το… λούσο μέσα απ'το Youtube channel της  και από το Blog της και με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό προσπαθεί να κάνει τον κόσμο της αλλά και τον δικό μας όλο και πιο όμορφο.

Καλωσορίζουμε τη Λουσουσού στο y-olo.gr με ένα –τι άλλο;- "φλογερó" video με οδηγίες βήμα-βήμα για το πώς θα κάνουμε το πιο αισθησιακό μακιγιάζ όταν θα βγούμε με τον αγαπημένο μας του Αγ. Βαλεντίνου.

Πρωταγωνιστεί: το λατρεμένο κατακόκκινο κραγιόν! Ακολούθησε τις οδηγίες και… δεν θα χάσεις!

 

 
 
Lousousou
Youtube channel | www.youtube.com/loukiaki89
Instagram | Lousousou