Ηρθε η ώρα να σας αποκαλύψω την ποιητική πλευρά του εαυτού μου. Ο έρωτας γεννιέται σε ντυμένα σώματα και γερνάει σε γυμνές ανακαλύψεις. Τι θέλω να πω ο ποιητής; Θέλω να πω ότι σπανίως οι μεγάλοι έρωτες ήκμασαν μετά από την σεξουαλική επαφή. Επισφραγίστηκαν τότε, αλλά έφτασαν στο πικ τους στην θέαση του προσώπου και του σώματος.

Αυτό το ντυμένα όμως μην το πάρετε και πολύ τοις μετρητοίς γιατί τις περισσότερες φορές αυτό το ντυμένα έχει «ναι μεν, αλλά», έχει λακκούβες και κενά. Γιατί οι άντρες ζητούν συγκεκριμένα πράγματα από το ντύσιμό σου όταν βγαίνετε έξω. Είτε πριν αρχίσει η σχέση σας είτε στην διάρκεια της.

1.Θέλουμε να δείχνετε κάτι. Θα είναι τα πόδια, θα είναι ένα βαθύ ντεκολτέ, θα είναι μια ωραία μέση…; Όσο κι αν νομίζετε ότι θα σας γκρινιάξουμε με ένα προκλητικό ντύσιμο, το αποζητά ο οργανισμός μας για να στεκόμαστε με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στο πλάι σας και να κομπάζουμε με ένα «ναι ρε, αυτή η θεογκόμενα είναι μαζί μου, φάτε την σκόνη μου» βλέμμα.

2. Το στιλέτο το απαιτούμε. Όχι το μαχαίρι. Τη γόβα. Και απλή να είναι δεν μας χαλάει. Κατανοούμε ότι θα σας πιάσει καμιά κράμπα από την ορθοστασία σε 12ποντο, αλλά που και που έχουμε την ανάγκη να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Εκτός αυτού το τακούνι έχει και άλλες πρακτικότατες χρήσεις που θα τις αναλύσω άλλη φορά.

3. Μεσάτα και εφαρμοστά φορέματα. Είπαμε ότι με τα ρούχα γεννιούνται οι μεγάλοι πόθοι. Και αν θέλετε να εξακολουθήσουμε να σας ποθούμε, βγάλτε μια φορά αυτό το τζιν που ξεκινάει πάνω από τον αφαλό και δίνει την εντύπωση όχι χωράνε δύο από εσάς εκεί μέσα.

4.  Animal print ή στο παντελόνι, ή στην μπλούζα. Επ΄ουδενί και στα δύο ταυτόχρονα (ακόμα και μες στο σπίτι) και εννοείται όχι σε παπούτσι. Σε τακούνι κάτι γίνεται. Μην είστε όμως από την κορφή ως τα νύχια ένα περιπλανώμενο τσίρκο. Μια ζέβρα από δω, μια λεοπάρδαλη από κει και ένας κροκόδειλος λίγο πιο κάτω. Από extreme πράγματα μόνο αυτά.

Όχι αυτό

Αυτό

5. Άλλο δείξε κάτι κι άλλο βγαλ’ τα όλα πάνω στον πάγκο σε πλειστηριασμό. Η μπλούζα είναι ξώπλατη ή ακόμα χειρότερα φοράς μπουστάκι μόνο από πάνω, άρα το στήθος πάει περίπατο στην αγορά, ένα τζιν σορτσάκι που πιο πολύ σε ζώνη θα ταίριαζε και έχει και σκισίματα. Κάτσε μανδάμ άσε και κάτι μόνο για τα μάτια μας.