Οι μικρές απολαύσεις, όπως το καλό κρασί αλλά και η ξεχωριστή γιορτή των ερωτευμένων, κάνουν τη διαφορά σ’ αυτή τη ζωή. Και τονώνουν όχι μόνο το γεύμα αλλά και τον έρωτά σας!

Ντυθείτε όμορφα, φτιάξτε ατμόσφαιρα και ξεκινήστε το βράδυ με απεριτίφ το αγαπημένο ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ του Άγγελου Ρούβαλη. Συνεχίστε την ιεροτελεστία της απόλαυσης με το δροσερό, φρουτώδες και αρωματικό ΜΙΚΡΟ ΒΟΡΙΑ Ροζέ από τον οινοτέχνη Άγγελο Ρούβαλη. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικά και σαλάτες.

Συνεχίστε με τον οίνο παλαίωσης IANOS Cabernet Sauvignon. Με 9 χρόνια παλαίωση, ο IANOS βρίσκεται στην κορυφή της γευστικής απόλαυσης που προσφέρει η αυτοκρατορική ποικιλία Cabernet και οι αμπελώνες της Αιγιάλειας. Το αρωματικό κόκκινο κρασί θα αναδείξει το κυρίως πιάτο σας είτε είναι κόκκινο κρέας είτε ζυμαρικά με πλούσιες, πικάντικες σάλτσες.

Το απόσταγμα της… σοφίας σας αφήστε το για το τέλος. Ένα σφηνάκι τσίπουρο Μπαμπατζίμ από τον άρχοντα της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο βοηθάει στη χώνεψη και κλείνει το υπέροχο γεύμα με υποσχέσεις για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Αλλά και για όσους θα γιορτάσουν τον έρωτα τους, έξω από το σπίτι, εμπιστευτείτε την άριστη σχέση ποιότητα- τιμής των κρασιών της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και των οινοπαραγωγών που συνεργάζεται και κάντε την διαφορά! Γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση… κάθε μέρα!

www.greek-wine-cellars.com

NEO E-SHOP:www.rouvaliswinery.gr

Φωτογραφίες