Το Athens Park Hotel εδώ και 35 χρόνια κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα στα ξενοδοχεία πολυτελείας της Αθήνας. Η πρόσφατη εντυπωσιακή ανακαίνιση του ξενοδοχείου και οι συνεχείς επενδύσεις, παρά την κρίση, στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδήγησαν την Radisson Blu Hotels & Resorts, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες διεθνώς, να επιλέξει το Athens Park Hotel για την είσοδό της στην ελληνική αγορά.

Από 1/1/2012 το ξενοδοχείο λειτουργεί με την νέα ονομασία Radisson Blu Park Hotel Athens. Τα υψηλά standards προδιαγραφών της Radisson Blue και η φιλοσοφία “Yes, I can” αποτελούν μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που θα προσφέρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το νέο Radisson Blu Park Hotel Athens

Με κεντρικό concept τη φύση, που συνδέεται άμεσα με το πρόσφατα αναγεννημένο πάρκο του Πεδίου Άρεως, οι καταξιωμένοι Έλληνες αρχιτέκτονες και σκηνογράφοι Γαβαλάς & Μουρίκης, έδωσαν ένα “urban nature” χαρακτήρα στο ξενοδοχείο, που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.

Οι συνεδριακές αίθουσες Silver Forest, AtlantisκαιGarden, με state of the art εξοπλισμό, ανταποκρίνονται και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις εταιρικών συναντήσεων και συνεδρίων. Εκτός από το lounge café The Oak Room στο lobby του ξενοδοχείου, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομία με δύο εστιατόρια: Το Gallo Neroκαι το βραβευμένο rooftop restaurant StAstra με το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.  

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων, και η προνομιακή θέση απέναντι από το καταπράσινο πάρκο του Πεδίου του Άρεως και δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, καθιστά το ξενοδοχείο ένα νέο, μοναδικό προορισμό για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους.

Radisson Blu Park Hotel - Λ. Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα, T: 210-8894500, F.: 210-8238420, info@rbathenspark.comwww.rbathenspark.comwww.radissonblu.com/hotel-athens