Κάθε πρωί τρέχεις και δεν φτάνεις για να ετοιμαστείς να πας στη δουλειά, οπότε η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς μάλλον πετάει από το παράθυρο! Και όμως αν παίξεις σωστά θα δεις πως η νύχτα δουλεύει για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα!

Τι εννοούμε; Απλό! Θα αφήσεις όλα τα προϊόντα ομορφιάς που έχεις στοκαρισμένα στο μπάνιο σου, να δράσουν όσο εσύ κοιμάσαι!

Ξεβάψου

Το να κοιμάσαι βαμμένη καταστρέφει την επιδερμίδα σου, καθώς οι πόροι μένουν κλειστοί και ενισχύεις τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Αν θέλεις έχεις λαμπερή επιδερμίδα, ξεβάψου πριν κοιμηθείς και άσε την καθαρή σου επιδερμίδα να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Απολέπιση με γλυκολικό οξύ

To να απομακρύνεις το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος δίνει επιπλέον λάμψη. Το πρόβλημα είναι πως η καθημερινή απολέπιση με τα συμβατικά κοκκώδη exfoliators μπορεί να είναι πραγματικά επώδυνη και σκληρή διαδικασία για το δέρμα, και στο τέλος της ημέρας να παρατηρήσεις πως η επιδερμίδα σου έχει γίνει πιο λιπαρή! Αντ “αυτού, οι δερματολόγοι προτείνουν ...Διάβασε περισσότερα