Και πες ότι σε βγάζει ο δρόμος σου στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, να μην ξέρεις που να πας; Μέχρι τις 18 του μήνα (ίσα που προλαβαίνεις δηλαδή) λειτουργεί το θρυλικό καφέ των FRIENDS στο Soho.

Θα χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά κανά δίωρο στην καλύτερη των περιπτώσεων, αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Στην ανάγκη στήσε αντίσκηνο απ ΄έξω (και η Phoebe αυτό θα έκανε), όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι  where there is a will there is a way. Κάπως έτσι τέλος πάντων θα γιορτάσουν, όσοι τυχεροί παραβρεθούν, τα 20 χρόνια που πέρασαν από την ευλογημένη στιγμή που ξεκίνησε η σειρά.

Μην σε πάρουν τα ζουμιά! Σκέψου πόσο μαγικό θα είναι να πάρεις το δωρεάν καφέ που προσφέρει το κατάστημα (σα γνήσιος Joey), καθισμένη στον πορτοκαλοκαφέ εκείνο καναπέ (τον αληθινό!), βλέποντας διάφορα αναμνηστικά-φωτογραφίες από τη σειρά, άντε και κανένα επεισόδιο.  Αν μπορείς να μου κάνεις δώρο το εισιτήριο για Αμερική, θα σου χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, αλλιώς πήγαινε με 15,Yemen Road, Yemen. Τι να γίνει…