Ας κάνουμε μία σκέψη. Αν ήμασταν ακόμα στην εποχή των Νεάτερνταλ πόσο βρωμιάρηδες θα ήμασταν στην καθημερινότητα μας; Γιατί τώρα είμαστε στον 21ο αιώνα και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες πολύ σιχαμένες συνήθειες.

Και το διεθνές site Buzzfeed σου δίνει την ευκαιρία να ομολογήσεις ανώνυμα ότι αηδιαστικό έκανες μικρή ή κάνεις ακόμα και τώρα και ακόμα περισσότερο να γελάσεις μέχρι…αηδίας!

How Disgusting Are You Compared To Everyone Else?

1.Να φας τη μύξα σου: Στο σχολείο, ιδίως στο δημοτικό υπήρχαν πάντα 2-3 που είχαν αυτό το συνήθειο. Άλλοι την κολλούσαν κάτω από το θρανίο, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που έβαζαν το μολύβι στη μύτη και μετά το έγλυφαν. Μύξα και γραφίτης μαζί. Ένα μεγάλο 61% απάντησε ότι το έχει κάνει.

2. Να την σπρώξεις πάλι μέσα. Σαν την κήλη ξέρω γω. Καθώς φταρνίζεσαι κι επειδή δεν υπάρχει χαρτομάντιλο εύκαιρο ή καλύτερη λύση για να μην σκουπιστείς πάνω σου είναι η μύξα να επιστρέψει πάλι πίσω. 79% το ομολογεί.

3. Ντους μετά το σεξ. Εντάξει εμείς οι άντρες είμαστε πολύ μπίχλες και κοιμόμαστε στα «πυροβολημένα» σεντόνια. Εσείς όμως είστε ακόμα χειρότερες που έχετε διάθεση πάνω σε ιδρώτα και άλλα υγρά να συζητήσουμε για την σχέση μας. Το 73% θα πάει μόνο αν δεν έχει λουστεί εκείνη τη μέρα.

4. Τα έχεις κάνει πάνω σου. Προφανώς δεν μιλάμε για όταν ήσουν 5 χρονών. Μιλάμε για ηλικίες που προκαλούν ντροπή. Άλλα άμα είσαι χαζός και φεύγεις μες στο κρύο με ένα φανελάκι χωρίς να έχεις κάνει την ανάγκη σου, πρέπει να την περιμένεις τη ζημιά. Ένα 47% δεν την περίμενε μάλλον.

5. Ουρείς στη μπανιέρα καθώς λούζεσαι. «Μαμά δε φταίω εγώ…το νερό προκαλεί την κύστη μου». Ευτυχώς μόνο ένα 21% έχει πει ναι. Τι να κάνουμε; Υπάρχουν και οι αρούγκανοι σε αυτό τον κόσμο. Ισχύει και για πισίνα ή θάλασσα. Ναι, κολύμπα στα τσίσα σου!

6. Κοπελιά έχεις ένα μαρούλι στο στόμα. Μάλλον κάποια δεν έπλυνε τα δόντια της. Είσαι κι εσύ στο 56% που τα πλένει το πολύ μια φορά τη μέρα.

7. Μπατονέτα στο αυτί και μετά καμάρι. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι που μπαίνει η μπατονέτα στο αυτί και τραβάει ότι έχει μέσα. Μέχρι και το τύμπανο πάει να φύγει. Αλλά μετά το βαμβάκι είναι κίτρινο και το αυτί πεντακάθαρο. Γι΄αυτό το 92% καμαρώνει με τις ανασκαφές.

8. Αν σας μυρίζει κάτι είναι ένα 24% που δεν αλλάζει εσώρουχο κάθε μέρα. Ώρα για μάθημα. Ας ξεκινήσουμε από την λέξη ΜΠΑΝΙΟ!

9. Έχεις φάει από το πάτωμα. Να ξέρεις ότι υπάρχει ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων. Ότι πέσει κάτω χρειάζεται πάνω από 5 δεύτερα για να θεωρηθεί ακατάλληλο για φάγωμα. Το 66% συμφωνεί απόλυτα. Κάποιοι θέλουν και παραπάνω χρόνο.

10. Άπλυτος δονητής. Δεν ξέρω γιατί μπήκε αυτή η ερώτηση, αλλά τελικά είχε point. Γιατί ένα 45% τον καθαρίζει μια στο τόσο ή και καθόλου. Δηλαδή τον βάζει στο συρτάρι με ότι υγρό έχει πάνω. Τον. Βάζει. Στο. Συρτάρι.

11. Σπας σπυριά. Εντάξει αυτό το έχω παρατηρήσει σε πολλές κοπέλες. Τι κόλλημα έχετε και αν δεν σπάσετε ένα σπυρί σας τρώει το χέρι σας; 76% πάντως είπε ΝΑΙ.

Κάνε το τεστ εδώ.

Υ.Γ. Τα αέρια και το ρέψιμο δεν είναι σε καμία περίπτωση σιχαμένα. Είναι φυσικές ανάγκες. Αν τα κρατήσεις μέσα σου σαπίζουν.

Υ.Γ.1: Είστε τυχερές που δεν βρεθήκατε στο στρατό όπου κάτι βουνίσιοι ζωγραφίζουν με τα περιττώματα τους στις ντουζιέρες και με πινέλο το δάχτυλο!