Τι κάνουν οι πιο διάσημοι ηθοποιοί του πλανήτη καθώς ετοιμάζονται να βγουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν κάποιο βραβείο -ή ακόμα καλύτερα- να παραλάβουν το δικό τους; Μα, φυσικά, ανεβάζουν selfies και φωτογραφίες ο ένας του άλλου στα social media. Ό,τι κάνουμε κι εμείς όταν έχουμε βγει με την παρέα μας, δηλαδή... Αλλά με πιο ακριβά ρούχα!

Να οι καλύτερες φωτο που ανέβηκαν στο Instagram κατά τη διάρκεια της χτεσινής υπέρλαμπρης βραδιάς:

H Reese Witherspoon δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη με την εικόνα της και την Calvin Klein τουαλέτα που επέλεξε για την περίσταση.

Η Naomi Watts και ο σύζυγός της Liev Shreiber κάνουν πρόβα το χαμόγελο λίγο πριν αντιμετωπίσουν τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί. 

"Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλα΄είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"... φαίνεται να λέει η Reese Witherspoon στη Jennifer Aniston κσι τον Justin Theroux.

Η Gwyneth Paltow ήταν -όπως συνήθως- μια από τις πιο καοντυμένες της βραδιάς!

Η Kate Hudson με αβυσσαλέο ντεκολτέ έχει πιάσει ψιλοκουβεντούλα με την Lupita Nyong.

Και για όποιον αναρωτήθηκε πώς να είναι το φόρεμα από πίσω, η Kate Hudson είναι διατεθειμένη να λύσει κάθε απορία. 

Η Lorde εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το στυλ της!

Η Keira Knightley εμπιστεύτηκε πάλι Chanel -άλλωστε συνεργάζεται με τον διάσημο οίκο στις διαφημιστικές καμπάνιες του. Δίπλα της, υπερβολικά χαρούμενος ο James Righton. 

Η Katie Holmes ποζάρει παιχνιδιάρικα στο photo booth που είχε στηθεί στο χώρο της εκδήλωσης. 

Πόσοι βοηθοί χρειάζονται για να ντυθεί μια σταρ για το κόκκινο χαλί; H Heidi Klum χρειάζεται δύο μόνο για το μαλλί και το μακιγιάζ!

Ο κομμωτής Chris McMillan αρπάζει την ευκαιρία να βγάλει μια selfie με την πελάτισσα που τον έκανε διάσημο -τη Jennifer Aniston. 

 

Η Jennifer Aniston και ο Benedict Cumberbatch.

H Jennifer Lopez βγάζει selfie με τον Ryan Guzman.