Σίγουρα δεν τις ξέρεις, αλλά πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις ότι τις ξέρεις. Το ότι δεν είναι Ελληνίδες δεν αποτελεί δικαιολογία - εξάλλου κανείς δεν έψαξε τις ρίζες τους. Διάβασε το σκονάκι που σου δίνω και μιας και είσαι καλή μαθήτρια, μπορείς να τις αναφέρεις έτσι ανέμελά σε μια συζήτηση. Ή έστω να έχεις να πεις κάτι αν τύχει και αναφερθούν. 

1. Amanda Palmer - συγγραφέας του βιβλίου " The art of asking''. Μας προτρέπει να ζητάμε, να ρωτάμε, να καταφεύγουμε για βοήθεια.Δεν ξέρω το κατά πόσο ένα trailer θα μπορούσε να σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά εδώ:


 

2. Michelle Monaghan - ''Maggie'' στο ''True detective" 

Ο ρόλος της είναι αρκετά έντονος, με μια μικρή προτίμηση στη σκηνή με τον Rust (Matthew McConaughey). Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη σειρά, απόφυγε να δεις το video, αλλά κράτα το όνομα.

 
3. Tove Lo - τραγουδίστρια του "Habits''

Κάπως έτσι θα εκτιμήσεις πολλά τραγούδια που υποτίμησες για το στίχο τους, " Ι eat dinner in my bathtub/Then I go to sex clubs''. Παρόλα αυτά, μπορείς να το ακούσεις ευχάριστα. Μπορείς να το παίζεις ψαγμένη μουσικά, γνωρίζοντας μέχρι και την τελευταία κοπελίτσα που πιάνει ένα μικρόφωνο και τραγουδάει. Βάλτη στην κατηγορία ''Ariana Grande'' στο μυαλό σου.

4.  Amy Poehler - συγγραφέας του " Yes, Please'' 

Είναι κωμικός και μπορεί να δώσει συμβουλές μέσα από το βιβλίο της χωρίς να έχει απαραίτητα διδακτικό τόνο αλλά κάτι ξεχωριστό και συμβουλευτικό. Ένα άρθρο του βιβλίου της, για παράδειγμα, έχει τίτλο " Treat your career like a bad boyfriend'' / Είναι bestseller, ξέχασα να στο πω κι αυτό.  

5. Alicia Garza - ιδρυτικό μέλος της ομάδας #BlackLivesMatter
Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με αφορμή το ρατσισμό και τη βαναυσότητα που εκδηλώνονται εναντίον των μαύρων στην Αμερική. Προσπαθεί πολύ ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιαιότητα που πηγάζει από την φυλετική ανισότητα. Μπορείς να την ακολουθήσεις στο Twitter, να βλέπεις κανένα post της προκοπής ανάμεσα στους celebrities που ακολουθείς.

6. Michelle Phan - Youtube beauty guru

Οι μικρές συμβουλές που δίνει την κάνουν να ξεχωρίζει από τα χιλιάδες κοριτσάκια που έχουν. Το στοιχείο που μου άρεσε είναι ότι τσαλακώνει τον εαυτό της, δεν είναι η επίγεια θεά που σε κάνει να νιώθεις τιποτένια. Χιλιάδες προβολές των video της, χιλιάδες και η αμοιβή της. Έτσι πάνε αυτά.