Αγαπάς τα social media…πλέον έχουν γίνει καθημερινότητα σου και μερικές φορές σκέφτεσαι «πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτά;» Βέβαια δεν πρέπει να το παρακάνεις, μην φτάνεις σε υπερβολές! Έχεις ένα σωρό λογαριασμούς σχεδόν σε όλα τα γνωστά social media αλλά θες να ξέρεις ποια είναι τα νέα social media, για να τα κατακτήσεις και αυτά. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε  ποια είναι τα νέα social media ώστε να τα μάθεις και να γίνεις master των social media.

VK

Όπως οι Βρετανοί είναι εθισμένοι στο Twitter έτσι και οι Ρώσοι  περνούν την ώρα τους στο VK.  To VK μέχρι στιγμής έχει 100.000.000 χρήστες.  Οι χρήστες είναι κυρίως από τη Ρωσία, ηλικίας 14 με 80,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εσύ δεν μπορείς να κάνεις λογαριασμό στον συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα από το Facebook, το VK μπορεί να τραβήξει πληροφορίες από όλα τα social media που είσαι ήδη εγγεγραμμένος όταν κάποιος κάνει αναζήτηση το όνομα σου. Στο προφίλ σου μπορείς να γράψεις περισσότερες πληροφορίες για σένα όπως αν καπνίζεις ή ακόμα και τι ποτό πίνεις. Το VK είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση από τα ήδη γνωστά social media.

vk-ipop.gr

Meetup

Αυτό το κοινωνικό δίκτυο σε βοηθάει να βρεις τον κατάλληλο τόπο για ομαδικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Meetup επιτρέπει στα μέλη του να μπουν σε ομάδες που έχουν ένα κοινό σκοπό. Ο σκοπός αυτός μπορεί να σχετίζεται με την πολιτική αλλά και με πιο «απλά» θέματα όπως κατοικίδια, video games και ταινίες. Εκτός από τις καθημερινές ενημερώσεις, για το θέμα που τον απασχολεί, ο χρήστης μπορεί να οργανώσει μια συνάντηση με άλλες χρήστες που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον.  Το social media  αυτό συντηρείται από τις συνδρομές που πληρώνουν οι διαχειριστές του κάθε γκρουπ.

meetup-ipop.gr

 

Διάβασε περισσότερα