Eχετε αφιερώσει ώρες στα κομμωτήρια, έχετε διαβάσει αμέτρητα άρθρα για βαφές και έχετε ζητήσει γνώμες από φίλες σας για το χρώμα των μαλλιών σας. Γιατί, όπως όλες οι γυναίκες, ξέρετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα μαλλιά τόσο στην πρώτη εντύπωση όσο και στην καθημερινότητά σας. Τα μαλλιά μας μάς χαρακτηρίζουν, μάς εκφράζουν και πολλές φορές αποτυπώνουν τα συναισθήματά μας. Ξέρετε πως είναι από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει ένας άντρας ή μια γυναίκα σε ‘σας, ενστικτωδώς.

Τα μαλλιά αποτελούσαν κριτήριο υγείας και ομορφιάς πολύ πριν δημιουργηθούν τα περίτεχνα κοσμήματα, τα εντυπωσιακά καπέλα και τα δεκάδες αξεσουάρ. Μην το ξεχνάτε λοιπόν, τα μαλλιά σας μιλάνε πριν από ‘σας για εσάς!

 

Η APIVITA γνωρίζει τη «γλώσσα» των μαλλιών σας καλύτερα από όλους και απαντάει με φυσικό τρόπο σε κάθε τους ανάγκη. Χρησιμοποιώντας την πολύχρονη γνώση και εμπειρία της πάνω στα μοναδικά φυτά και βότανα της ελληνικής φύσης, στα ανεκτίμητα προϊόντα της μέλισσας όπως είναι το μέλι και η πρόπολη δημιούργησε μία μοναδική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Για να έχετε μαλλιά τόσο ακαταμάχητα σε λάμψη, υγεία και ομορφιά που όλοι θα μιλούν γι’ αυτά. 

Πώς; Φυσικά! Με τις μόνιμες φυσικές βαφές natures hair color. Έχετε 30 διαφορετικές αποχρώσεις για να αποκτήσετε ακριβώς το χρώμα που θέλετε με τέλεια κάλυψη (100% κάλυψη λευκών) και λάμψη. Τα βασικά συστατικά τους, το βιολογικό έλαιο ηλίανθου και το βιολογικό μέλι, θα σας εξασφαλίσουν εκτός από το λαμπερό χρώμα, απαλότητα και υγεία. Περιμένετε, γίνεται ακόμα καλύτερο, γιατί χάρη στο kit βαφής και τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες σας, στο σπίτι σας. Η μόνιμη φυσική βαφή APIVITA nature’s hair color, είναι ίσως η πρώτη βαφή στον κόσμο χωρίς PPD. Τη Νο1 αιτία αλλεργιών στις βαφές. Και φυσικά χωρίς αμμωνία. Αυτό σημαίνει πραγματική φροντίδα για μαλλιά όλο υγεία και ζωντάνια.

Αν είστε πιο εξοικειωμένες και θέλετε ακόμα πιο προσωποποιημένο αποτέλεσμα μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο: Επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας. Επιλέξτε λοιπόν τη σειρά μόνιμων φυσικών βαφών APIVITA natures professional για άψογη κάλυψη, λάμψη και ένταση στο χρώμα. Έχετε στη διάθεσή σας 30 διαφορετικές αποχρώσεις που μπορείτε να συνδυάσετε μεταξύ τους για να ανακαλύψετε το χρώμα που σας ταιριάζει. Βασικά συστατικά τους είναι το έλαιο ηλίανθου, το έλαιο argan και το μέλι.

Η μόνιμη φυσική βαφή για τα μαλλιά σας είναι μόνο η αρχή. Η APIVITA έχει φροντίσει για ‘σας, δημιουργώντας προϊόντα που διατηρούν το άψογο αποτέλεσμα της βαφής σας όπως είναι το σαμπουάν, η μάσκα και η κρέμα μαλλιών APIVITA για βαμμένα μαλλιά με βασικά συστατικά τον ηλίανθο και το μέλι. Αμέσως μετά το πρώτο λούσιμο, μετά τη βαφή, μην ξεχάσετε το γαλάκτωμα σταθεροποίησης APIVITA για να κλειδώσετε και να σταθεροποιήσετε το χρώμα σας.

 

 

Όσο ικανοποιημένες κι αν είστε από το αποτέλεσμα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας καθημερινά. H APIVITA έχει φυσικές λύσεις για κάθε ανάγκη: Σαμπουάν που συνδυάζουν μοναδικά τα ανεκτίμητα φυσικά προϊόντα της μέλισσας, μέλι και πρόπολη, φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και την επιστημονική καινοτομία APIVITA Bio Cotton Protection System. Κάθε προϊόν αποτελεί και μια φυσική λύση για: άτονα και λεπτά μαλλιά, ευαίσθητο τριχωτό, για καθημερινή περιποίηση, λάμψη και αναζωογόνηση, λιπαρότητα, για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, ξηροδερμία, πιτυρίδα και τριχόπτωση.  

Τώρα που ξέρετε πόσο πολύ τα μαλλιά σας μιλάνε πριν από ‘σας για εσάς, φροντίστε να λένε… τα καλύτερα, όπου κι αν είστε. Αν και μάθατε πολλά εδώ, μπείτε στο www.yourhairtalks.gr για να μάθετε περισσότερα και να λάμψετε περισσότερο, φυσικά! YOUR_HAIR_TALKS_GIRL