Κορίτσια με πλούσια τα… ελέη, έφτασε και για σας η ώρα της δικαίωσης! Η μητέρα Φύση στάθηκε απέναντί σας περισσότερο γενναιόδωρη απ’ όσο νομίζετε. Σύμφωνα με έρευνα του αξιοσέβαστου Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι γυναίκες με οπίσθια πιο… τσουπωτά από το κανονικό «στροφάρουν» καλύτερα απ’ το μέσο όρο.  

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτό οφείλεται πιθανότατα στο ότι ο οργανισμός τους παράγει περισσότερα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Οι ίδιοι μάλιστα πηγαίνουν το πράγμα ακόμα πιο μακριά, λέγοντας ότι ακόμα και τα παιδιά που γεννιούνται από μητέρες με καμπύλες είναι συνήθως πιο έξυπνα απ’ αυτά των λιγότερο προικισμένων.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αποκάλυψαν ότι οι φαρδιές περιφέρειες δεν σχετίζονται μόνο μ’ ένα μυαλό-ξυράφι, αλλά και με χαμηλότερη χοληστερίνη, σάχκαρο και κίνδυνο για καρδιοπάθειες.

 

Πλούσιο μπούστο = πλούσια πνευματικά χαρίσματα

Αν πάλι το δυνατό σου σημείο δεν βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματός σου, αλλά λίγο κάτω από τον λαιμό σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έχει και για σένα! Πρόσφατα, ένας κοινωνιολόγος από το πανεπιστήμιο του Σικάγο συγκέντρωσε 1.2000 γυναίκες και, αφού τις χώρισε σε πέντε γκρουπ ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους, τις υπέβαλλε σε IQ Test. Το αποτέλεσμα; Οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο σκόραραν γύρω στους δέκα πόντους παραπάνω από αυτές με στήθος-πλάκα. Η βαθμολογία για τις κοπέλες με μεσαίου μεγέθους στήθος ήταν εξίσου μέτρια: τα πήγαν καλύτερα από τις αδυνατούλες, δεν κατάφεραν όμως να νικήσουν αυτές που διέθεταν το «βαρύ πυροβολικό».

Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται στην περίπτωση που  διαθέτεις και ντεκολτέ, αλλά και άξιο πισινό. Πέρα από το σούπερ σέξι θηλυκό σώμα σου, γοητεύεις μάλλον και με τα πνευματικά σου χαρίσματα. Άσε που παίζει και να σκίζεις από υγεία. Αν μάλιστα είσαι και χρυσομαλλούσα που έχει υποφέρει από το στερεότυπο της «χαζής ξανθιάς με τα βυζιά», ετοιμάσου να κλείσεις αρκετά στόματα. Η επιστήμη είναι στο πλευρό σου!