Δεν τις επιλέγεις συχνά και ίσως να σου θυμίζουν λίγο και τα χρόνια του παιδικού σταθμού, σίγουρα όμως έχεις ένα ζευγάρι τιράντες να σκονίζονται στη ντουλάπα σου. Κρίμα δεν είναι να πηγαίνουν χαμένες; Ειδικά φέτος που έχουν επιστρέψει ως mega trend και μπορούς να συνδυαστούν με δεκάδες τρόπους. Αν αποφασίσεις να αρχίσεις να τις φοράς, να θυμάσαι ένα πράγμα: το βασικό χαρακτηριστικό που δίνουν οι τιράντες στο ντύσιμό σου είναι το cool ύφος. Γι' αυτό, με ό,τι κι αν τις συνδυάσεις, χαλάρωσε και βγάλε το πιο άνετο τυπάκι που κρύβεις μέσα σου ώστε να τις αναδείξεις πλήρως. Ακολουθεί παράδειγμα με την Queen B, δηλαδή την πιο cool τύπισσα του πλανήτη όλου.


Business casual
Είτε πρόκειται να βγεις για ποτό μετά τη δουλειά είτε θέλεις απλώς να δώσεις ένα twist στο βαρετό ντύσιμο του γραφείου, ένα ζευγάρι τιράντες θα σε σώσει, αφού θα σπάσει τον αυστηρό χαρακτήρα του συνόλου σου.

Με skater φούστα
Η πιο girly επιλογή για να τρελάνεις κόσμο! Κάτι μεταξύ αθώου και sexy που θα βγάλει το κορίτσι που κρύβεις μέσα σου.


Mε boyfriend jeans
Ο ορισμός της άνεσης! Ιδανικό για εκείνες τις μέρες που θέλεις απλώς να σέρνεσαι από το γραφείο στην κουζίνα κι από 'κει στον καναπέ, ντυμένη όσο πιο χαλαρά γίνεται. Γιατί να μην είσαι και στιλάτη ταυτόχρονα; Έξτρα bonus αν ολοκληρώσεις το look με ένα cozy φουτεράκι και μποτάκια. Και το κατάλληλο attitude φυσικά! #cool

Maxi φούστα
Αν κατά βάθος νιώθεις πιο femme fatale, δοκίμασε να τις συνδυάσεις με μια πιο μακριά φούστα. Προσωπικά λατρεύω τις φούστες σε γραμμή pencil και νομίζω ότι ταιριάζουν τέλεια με τις τιράντες.


Με καλό παντελόνι
Ακόμα και ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τιράντες, παίρνοντας έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Δοκίμασέ το στη βραδινή σου έξοδο απόψε κιόλας.

Mε jeans
Το τζιν πάει με όλα, όπως γνωρίζεις. Πόσο συχνά όμως το φοράς με τιράντες; Ποτέ; Μήπως ήρθε η στιγμή; Δοκίμασε να πειραματιστείς με το υλικό τους, διάλεξε πχ ένα ζευγάρι από δέρμα ή suede και θα αποκτήσεις αέρα '70s στη στιγμή.


Διαγονίως
Το είχες σκεφτεί ποτέ; Αντί για τον κλασικό τρόπο, φόρεσε και τις δύο τιράντες σου στη  μία πλευρά. Stylish στο δευτερόλεπτο (μέτρα πόσες θα σε αντιγράψουν μετά).