Αν με διαβάζεις από το τρίτο εξοχικό σου στην Ελβετία, τότε ξέρεις καλά για τι μιλάω. Αν είσαι κάπου εδώ γύρω και το σκέφτεσαι κανα δεκαήμερο για να πάρεις εκείνο το εκπτωτικό μπλουζάκι, είσαι δικιά μας. Μάθε για υπηρεσίες που δε θα φανταζόσουν καν την ύπαρξη τους και μόνο οι πραγματικά πλούσιοι απολαμβάνουν.

Νταντά - Ξυπνητήρι

Μόλις γέννησες και θηλάζεις μικρή μου celebrity. Aν μπορούσες να πληρώσεις κάποια να το κάνει και αυτό, θα το έκανες. Δε γίνεται όμως (Αν και στο εγγύς παρελθόν οι τροφοί θησαύριζαν). Τι κάνεις; Προσλαμβάνεις νταντά για να σε ξυπνάει τις ώρες που πρέπει να θηλάσεις αλλά και για να ηρεμεί/ βάζει για ρέψιμο/κοιμίζει το μωρό.

Μεταφορές-Μετακομίσεις ωραίων γυναικών

Αυτοί οι τύποι που είναι πάμπλουτοι και έχουν όσες γυναίκες θέλουν κάθε βράδυ για να τους κάνουν όλα τα γούστα κι όλα τα χατίρια, το πρωί κάπως δεν πρέπει να τις ξεφορτωθούν; O Χοσέ ο μεταφορέας λοιπόν, τις συνοδεύει από το σαλέ στο αεροδρόμιο, κι απ το κότερο στην ακτή, μη χάσουν το δρόμο τα κορίτσια.

Στυλίστας Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Αφού μπορείς γιατί να μην ξοδέψεις 30.000 ευρώ για ένα δέντρο που θα το κρατήσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά; Και μόνο ο ειδικός των Christmas tree interior μπορεί να σου πει πώς θα βάλεις σωστά το αστέρι. Τι; Να σε κακολογήσει ο Αϊ-Βασίλης για πλούσιο χωρίς γούστο;

Υπηρεσίες Ασφαλείας εδώ και τώρα


Πες ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση, πες ότι γίνεται καταστροφικός σεισμός , πλημμύρα, τσουνάμι, πυρηνικός πόλεμος. Θα έρθει το super Puma ελικοπτεράκι να τους μαζέψει για ένα ασφαλέστερο μέρος.

Προσωπικός Αγοραστής Ρούχων Δεύτερης Γενιάς

Θα αποκωδικοποιεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα σου ψωνίσει, θα στα τακτοποιήσει στην ντουλάπα, θα στα συνδυάσει και θα τα καταχωρήσει σε λογισμικό.. έτσι για να υπάρχει η γκαρνταρόμπα σου σε ψηφιακό αρχείο!

Ο Dr House στο χώρο σου

Γιατροί όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό για ώρα ανάγκης σου χτυπούν το κουδούνι και ξαφνικά έχεις ένα Greys Anatomy μέσα στην έπαυλή σου.

Με το πρώτο το αεροπλάνο για Άρη

Χωρίς κλεισίματα εισιτηρίων, ελέγχους διαβατηρίων και αποσκευών, κατευθείαν στο ιδιωτικό αεροπλάνο και βουρ για άλλους γαλαξίες. Ήδη μιλάμε για ιδιωτικά αεροσκάφη με προορισμό άλλους πλανήτες.

Avant premiere Cinema

Δεν μιλάμε για απλό home-cinema. Αυτό είναι ήδη παρελθόν. Μιλάμε για σκηνοθέτες και κινηματογραφικές εταιρείες που επιλέγουν να κάνουν την πρώτη προβολή του πονήματος τους στο σαλόνι των Rich & Famous.

Περαστικά μας και πάμε στα Village να βρούμε καμιά προσφορά τσάμπα το ένα στα δύο εισιτήρια…