Η Aveda, η 100% vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με αποστολή να φροντίζει τον κόσμο, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διάσημη ηθοποιό Antonia Gentry για τη νέα συλλογή προϊόντων be curly advanced™, που αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση των σγουρών μαλλιών και έχει σχεδιαστεί ειδικά για κυματιστά μαλλιά, μπούκλες και πολύ σγουρά μαλλιά. Η καμπάνια της σειράς be curly advanced™ τιμά την ατομικότητα και ενστερνίζεται τη φυσική ομορφιά, με την Gentry και τις πανέμορφες, φυσικές μπούκλες της να είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας.

«Η Antonia ενσαρκώνει την ουσία της αυτοπεποίθησης, της ομορφιάς και της ατομικότητας που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς be curly advanced™. Η αυθεντική ιστορία της για το πώς έμαθε να ενστερνίζεται, να αγαπά και να τιμά τα φυσικά της μαλλιά, θα έχει απήχηση και θα εμπνεύσει πολλούς άλλους ανθρώπους», δήλωσε η Renée Gadar, Global Artistic Director, Texture, της Aveda. «Δημιουργημένη από έγχρωμες γυναίκες, η σειρά be curly advanced™ δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες όπως η Antonia να ενστερνιστούν τη φυσική υφή των μαλλιών τους άφοβα. Η Antonia είναι ιδανική για να εμπνεύσει τους άλλους να αγαπήσουν τις μπούκλες τους.»

Η Gentry μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Είναι τιμή μου να πω την ιστορία των σγουρών μου μαλλιών σε συνεργασία με την Aveda. Η be curly advanced™  είναι ιδανική για τη φροντίδα των μαλλιών μου και για όσους έχουν μαλλιά με έντονη υφή που θέλουν να αναδείξουν τις μπούκλες τους και τα πολύ σγουρά μαλλιά τους. Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Aveda ώστε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ισχυρά προϊόντα που εξυψώνουν την ομορφιά των μαλλιών με έντονη υφή.»

Η Gentry θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα social της Aveda, μέσω digital καμπανιών, καθώς και στα καταστήματα και τα κομμωτήρια της Aveda σε όλο τον κόσμο. Η Gentry με την καμπάνια #GetCurlyWithMe, θα ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τις μοναδικές ιστορίες τους και να τιμήσουν την ομορφιά των μαλλιών με έντονη υφή. Με τη χαρισματικότητά της και τις ειλικρινείς προσωπικές της εμπειρίες, η Gentry θα εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να ενστερνιστούν τις φυσικές μπούκλες τους με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Η σειρά προϊόντων be curly advanced™ περιλαμβάνει επτά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την προετοιμασία και το styling των σγουρών μαλλιών, πολλαπλών οφελών που μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με τον τύπο και την υφή των μαλλιών. Η σειρά προϊόντων be curly advanced™ είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής πώλησης, συνεργαζόμενα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο aveda.gr .