Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus, που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια λειτουργίας του, με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τις μοναδικές Βραδιές Πανσελήνου, “Under the Moonlight” που θα πραγματοποιούνται στο εντυπωσιακό, ανακαινισμένο rooftop  καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Απολαύστε μαγευτικές βραδιές κάτω από το φως της πανσελήνου με θέα την Ακρόπολη, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού και την πόλη της Αθήνας μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Η χαλαρή ατμόσφαιρα στο ευρύχωρο rooftop του Vertigo, σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές aperitivo δημιουργίες του executive chef, Στέφανο Παπανικολάου, το signature «Under the moonlight» cocktail και την eclectic μουσική θα σας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Η πρόσφατη ανακαίνιση του Vertigo Pool έχει μεταμορφώσει τον χώρο σε μία όαση δροσιάς και χαλάρωσης στo κέντρο της πόλης, η οποία συνδυάζει τη μοντέρνα κομψότητα με τη φυσική ομορφιά.

Το αγαπημένο ξενοδοχείο που πρωταγωνιστεί στα Αθηναικά δρώμενα τα τελευταία 50 χρόνια παρουσιάζει τις συγκεκριμένες βραδυές στην SG Art Gallery  από τις 18.00-22.00 την ομαδική έκθεση ‘THE KISS OF THE JUNGLE’ όπου συμμετέχουν τέσσερις ταλαντούχοι Αργεντινοί καλλιτέχνες από τη Misiones που βρίσκεται στα σύνορα των καταρρακτών Iguazu.Οι καλλιτέχνες Ignacio De Lucca ∙ Mariana Brea και Lucas Pertile ∙ Sebastian Baez με διαφορετικές τεχνικές και υλικά παρουσιάζουν την Αργεντίνικη ζούγκλα σε μια σειρά έργων τέχνης με ιδιαίτερη εικαστική γραφή.

Full Moon events

Κυριακή, 21 Ιουλίου

Δευτέρα,19 Αυγούστου

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου