Το Άσυλο Ανιάτων επέλεξε να ενισχύσει για μία ακόμη φορά η ομάδα της Praktiker Hellas, προσφέροντας εθελοντικά εργασίες κήπου και δημιουργικής απασχόλησης για τους ωφελούμενους. Η εθελοντική δράση των «Prakticares» υλοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη.

Οι εθελοντές της Praktiker μαζί με το επιστημονικό προσωπικό του Ασύλου Ανιάτων και με κύριους πρωταγωνιστές τους ωφελούμενους του Ιδρύματος, καθάρισαν τον όμορφο κήπο του Ασύλου με σκοπό να τον καταστήσουν βιώσιμο και προσιτό. Η καθαριότητα και φροντίδα του κήπου έγινε με γάντια εργασίας, ψαλίδια κλαδέματος, σακούλες απορριμμάτων και τσουγκράνες της Praktiker Hellas, η οποία δώρισε όλα τα εργαλεία στο Άσυλο. Μετά τον καθαρισμό, η εθελοντική ομάδα της εταιρείας συμμετείχε σε ψυχοεκπαιδευτική δράση ζωγραφικής του Ασύλου, προσφέροντας χαρά στους ωφελούμενους.

H Praktiker Hellas υλοποιεί δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας με γνώμονα τόσο τη Συμπερίληψη & την Προσβασιμότητα, όσο και την Περιβαλλοντική της Υπόσχεση, επενδύοντας σε πόρους και δημιουργώντας σημαντικές συνεργασίες για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Η Praktiker Hellas στέκεται με συνέπεια στο πλευρό του Ασύλου Ανιάτων επί σειρά ετών με σημαντικές ενέργειες που έχουν βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ωφελούμενων του Ιδρύματος. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές της Praktiker, οι οποίοι εμπιστεύονται το έργο του Ασύλου και προσφέρουν τον χρόνο και τη θετική τους ενέργεια στους ωφελούμενούς μας. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοί στις εγκαταστάσεις μας!».