Η Swatch εγκαινίασε με υπερηφάνεια την τελευταία έκδοση του Swatch Art Journey στο Λονδίνο – πρόκειται για μια συνεργασία με τις παγκοσμίου φήμης γκαλερί Tate και μια ολοκαίνουργια συλλογή ρολογιών εμπνευσμένων από την τέχνη. Η νέα μας αυτή συνεργασία ενισχύει τη μακροχρόνια σχέση αγάπης της Swatch με την τέχνη και τη δέσμευσή μας να φέρουμε περισσότερη τέχνη σε περισσότερους ανθρώπους.

Η τέχνη έχει τη δύναμη να μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη όπου μπορούν να συμβούν εκπληκτικά πράγματα, όταν αφιερώσουμε χρόνο και προσοχή. Φέτος, η Swatch ένωσε τις δυνάμεις της με τις παγκοσμίου φήμης Tate galleries, με σκοπό να κάνει γνωστά περισσότερα έργα τέχνης σε περισσότερους ανθρώπους μέσω του φετινού Swatch Art Journey, με μια πλήρως ανανεωμένη σειρά αριστουργημάτων για τον καρπό σου.

Η Συλλογή Swatch x Tate Gallery αντικατοπτρίζει την ουσία του brand της Swatch με έναν τρόπο που καμία άλλη καλλιτεχνική συνεργασία της δεν έχει κάνει στο παρελθόν. Η συνεργασία μας αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι στον χρόνο, σε διάφορα είδη τέχνης αλλά και στην προσωπική έκφραση. Οι εμβληματικοί καλλιτέχνες και τα μοναδικά έργα τέχνης που επιλέχθηκαν για τη φετινή συλλογή αποτυπώνουν όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή η Swatch, δηλαδή την υπέρβαση των ορίων, την καινοτομία, τη θετική πρόκληση και τη χαρά της ζωής.

Η Swatch είναι επίσης γνωστή για τη μακροχρόνια σχέση αγάπης που έχει με την τέχνη, καθώς συστήνει όλο και περισσότερα έργα τέχνης σε όλο και περισσότερους ανθρώπους και προσφέρει σε όσους φορούν ρολόγια τον χρόνο να εκφραστούν μέσα από μια ασυναγώνιστη σειρά ρολογιών που εμπνέονται από την τέχνη. Η Tate είναι ο ιδανικός εταίρος, γνωστή για τις πλούσιες συλλογές της που καλύπτουν διάφορες περιόδους και ποικίλα είδη τέχνης, καθώς και το μοναδικό της πρόγραμμα Tate Modern Lates, στο πλαίσιο του οποίου καλούνται όλοι να συμμετάσχουν στη ζωή του μουσείου.

Δημιουργώντας αριστουργήματα για τον καρπό, η Swatch προσφέρει σε όσους φορούν ρολόγια τον χρόνο να εκφραστούν μέσα από τα ρολόγια που επιλέγουν – όπως οι καλλιτέχνες εκφράζονται μέσα από τα έργα τους – για να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να ξεκινήσουν τους δικούς τους διαλόγους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Swatch και συνεργαζόμαστε με έναν οργανισμό που διαπνέεται από την ίδια φιλοσοφία για να δημιουργήσουμε μια σειρά ρολογιών που συστήνει την πλούσια και πολύμορφη συλλογή της Tate σε ένα όλο και μεγαλύτερο κοινό»

Hamish Anderson, CEO της Tate Enterprises