Τα Pet City μαζί με το Dogs Voice, φέρνουν για άλλη μια φορά την ελπίδα, διοργανώνοντας την 15η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και την εύρεση ενός #ForeverHome για κάθε αδέσποτο ζώο.

Η 15η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και του Dogs Voice θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο κατάστημα Pet City στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 275 από τις 11.00 εως τις 14.00, με την υποστήριξη της Ζωοφιλικής Ένωσης Μεγάρων, τον Σύλλογο Φιλόζωων Μαραθώνα Ελπίδα και τα Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης . Ενώνοντας τις δυνάμεις τους όλοι μαζί, προσβλέπουν στο να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τα αδέσποτα ζώα και να βρουν την δική τους παντοτινή ζεστή αγκαλιά.

Σημαντικός αρωγός και στην 15η Ημέρα Υιοθεσίας παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δώσουμε σε κάθε ζώο την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει. Με περισσότερα από 130 ζωάκια να έχουν βρει ένα #ForeverHome, τα Pet City συνεχίζουν να μοιράζουν χαμόγελα και να δημιουργούν οικογένειες.

Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους, αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους.

Είστε έτοιμοι να μεταδώσετε το μήνυμα αγάπης και ελπίδας;

Σας περιμένουμε!

15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Καλλιθέα, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 275

Ώρες: 11:00 - 14:00