Εφτασε η εποχή του χρόνου, που οι βιτρίνες γεμίζουν με χρώματα και elegant looks, προτρέποντας το κοινό να υιοθετήσει μία ανοιξιάτικη διάθεση. 

Αυτή την Άνοιξη, οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων γέμισαν με λουλούδια, που κυριαρχούν στις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024. Οι βιτρίνες παρουσιάζουν fashion trends από τις νέες συλλογές, δημιουργώντας την Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

 

Στις νέες συλλογές θα ανακαλύψεις τα key items της Ανοιξιάτικης σεζόν για γυναίκα, άνδρα, παιδί και σπίτι. Πρόκειται για δημιουργίες με προσεγμένο design, έντονες αποχρώσεις και minimal στοιχεία που θα αναβαθμίσουν τα looks σου.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν επίσης τα παστέλ χρώματα και τα floral prints που παρουσιάζονται σε αρκετές συλλογές, για πιο romantic looks.

Ταυτόχρονα, η Άνοιξη βρίσκει τα πολυκαταστήματα notos με νέα fashion brands & νέες συλλογές από RIXO, Stine Goya, Favorite Daughter, Marques Almeida, Adolfo Dominguez, Armani Exchange, Maison Labiche, EA7 , Michael Kors, Profuomo, Twinset, Gant, Lacoste και πολλά άλλα.

 

Τα notos σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις την απόλυτη Fashion, Beauty & Home shopping εμπειρία και σε καλούν να ανακαλύψεις τον απόλυτο ανοιξιάτικο οδηγό μόδας.

Τα νέα brands και oι ανανεωμένες συλλογές σας περιμένουν στα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και στο notos.gr.

#My_Style_My_Notos

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, YouTube & TikTok.

Social channels:  IG: @notosofficial , FB:@notosGreece, YouTube @notosofficial  &

TikTok: @notos_official

Web: www.notos.gr