Ο Όμιλος Safilo – ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της βιομηχανίας γυαλιών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή συνταγογραφούμενων σκελετών, γυαλιών ηλίου, γυαλιών εξωτερικού χώρου, μασκών σκι και κρανών – και η Amazon.com – ανακοινώνουν την κυκλοφορία νέων smart γυαλιών Carrera με την Alexa, που συνδυάζουν τoν ιταλικό σχεδιασμό της Safilo με την τεχνολογία Alexa σε δύο εμβληματικά πλαίσια.

Με τεχνολογία ήχου ανοιχτού αυτιού, τα νέα smart γυαλιά Carrera κατευθύνουν τον ήχο στα αυτιά χωρίς να τα καλύπτουν, ενώ ελαχιστοποιούν αυτά που μπορούν να ακούσουν οι άλλοι γύρω. Οι πελάτες μπορούν να λάβουν έως και έξι ώρες συνεχούς αναπαραγωγής πολυμέσων ή συνεχούς χρόνου ομιλίας με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

«Η Safilo πάντα κοίταζε το μέλλον με μια καινοτόμο προσέγγιση και γι' αυτό είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Amazon σε αυτό το καινοτόμο έργο, προσφέροντας τoν ιταλικό μας σχεδιασμό και το μοναδικό στυλ των γυαλιών Carrera», δήλωσε ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Safilo. «Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που συνδυάζουμε το καθιερωμένο παραδοσιακό wholesale μοντέλο διανομής μας – το οποίο περιλαμβάνει εμπόρους λιανικής, αλυσίδες, πολυκαταστήματα, εξειδικευμένους λιανοπωλητές και μπουτίκ – με την απίστευτη διαδικτυακή διανομή της Amazon».

«Η Safilo προσφέρει τεχνογνωσία στη βιομηχανία γυαλιών και τα εμβληματικά σχέδια σκελετών της Carrera είναι μια φυσική εφαρμογή για smart γυαλιά και βασίζονται στο όραμά μας για την Alexa και την περιβαντολλογική ευφυΐα. Με τα νέα smart γυαλιά Carrera προσφέρουμε στους πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές για κομψά και smart γυαλιά.» είπε ο Jean Wang, Διευθυντής Smart Eyewear της Amazon.

Τα smart γυαλιά Carrera με την Alexa είναι διαθέσιμα μόνο στην αγορά των ΗΠΑ.