Το μόνο φόρεμα που θα πρέπει να μπει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου είναι πιο θηλυκό από όσο νομίζεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο. Έτσι απλά!

Αν θέλουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση για τα πραγματικά hero pieces τότε η κατηγορία των φορεμάτων θα έρθει σίγουρα πρώτη. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τουλάχιστον ένα στυλ φορέματος για την άνοιξη, γιατί ακόμα και αν δεν είσαι μεγάλη fan τους, η άνοιξη είναι η κατεξοχήν εποχή που θα σε πείσει να υποκύψεις στη γοητεία τους. Τα διάφορα dresses styles έχουν πάρει τη μορφή των καθημερινών uniforms για τις γυναίκες και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να φορέσεις τίποτα άλλο πέρα από το αγαπημένο σου φόρεμα και ένα ωραίο πανωφόρι, όπως η καμπαρντίνα σου για να πας κυριολεκτικά παντού.

Από τα μεγάλα, φαρδιά, ρομαντικά φορέματα πέρυσι περάσαμε στα στενά και ultra mini dresses του 2022, με τα τολμηρά cut outs, για να δούμε φέτος ένα άλλο στυλ να μπαίνει στο προσκήνιο. Μια γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και καλύπτει έντονα τα πονηρά σημεία που δεν θέλουμε να χαλάσουν την ισορροπία ενός look.

Μάθε περισσότερο στο Queen.gr

Πηγή: Queen.gr