Αν είσαι fashion lover και λατρεύεις τα exclusive και hype sneakers, τότε τον φετινό Δεκέμβριο θα πρέπει να επισκεφτείς το adidas Originals Store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου), οπού εκεί θα σε περιμένουν δύο νέες collections. Τα adidas Originals συνεργάζονται με το Humanrace™ του Pharrell Williams και δημιουργούν έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό για το iconic adidas Samba. Παράλληλα, εμπνευσμένα από τον πολύ γνωστό Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα του Dr. Seuss, The Grinch, τα εμβληματικά Forum Low φοράνε τα γιορτινά τους!

Η capsule συλλογή Samba by Pharrell Williams περιλαμβάνει έναν επανασχεδιασμό των θρυλικών παπουτσιών adidas Samba, αποτιόντας φόρο τιμής στην ποδοσφαιρική κληρονομιά των Three Stripes. Οι αποχρώσεις του Night Grey και Cloud White εκσυγχρονίζουν το κλασσικό Samba, διατηρώντας όμως παράλληλα τα original χαρακτηριστικά του. Τα στοιχεία από δέρμα και suede , η προσθήκη της έντονης και ψηλής γλώσσας στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού αλλά και η ζιγκ-ζαγκ ραφή στις τρεις ρίγες δημιουργούν το πιο bold iconic streetwear παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Μια ακόμα συνεργασία των adidas Originals είναι αυτή με τη Dr. Seuss Enterprises, αποτέλεσμα της οποίας είναι το παπούτσι Forum Low εμπνευσμένο από τον ίδιο τον Grinch, τον λατρεμένο «γκρινιάρη» ήρωα από τα σκίτσα του διάσημου Dr. Seuss! Το αγαπημένο basketball icon Forum Low, εναρμονίζεται πλήρως με το κλίμα των γιορτών και έρχεται σε μια έκδοση με χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα, σε suede υφή και εξαιρετικές λεπτομέρειες στα κορδόνια, με μεταλλικά στοιχεία που απεικονίζουν τον πιστό τετράποδο συνεργάτη του Max, καθώς και μια στοίβα από κλεμμένα δώρα! Το απόλυτο must-have δώρο των Χριστουγέννων!

Το adidas Originals x The Grinch Forum Low αλλά και τα Samba by Pharrell Williams θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο adidas Originals Store Athens στις 2 Δεκεμβρίου.