Είσαστε έτοιμοι; Τα sloggi, επιτέλους έδωσαν την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Τι θέλουν οι άντρες; Όταν μιλάμε για εσώρουχα, τα sloggi ξέρουν ότι η απάντηση είναι η ελευθερία κίνησης, κάθε στιγμή. Τώρα που ο κόσμος είναι έτοιμος να αρχίσει ξανά να κινείται, τα αγόρια χρειάζονται εσώρουχα που θα κάνουν ακριβώς αυτό: θα τους επιτρέπουν να κινούνται!

Γι’ αυτό τα sloggi δημιούργησαν τα νέα FREE underwear για άντρες. Σχεδιασμένα για να τους απελευθερώσουν από τα στενά, περιοριστικά εσώρουχα μέσα από την πιο άνετη και «τέρμα» ελαστική εφαρμογή τους. Μία νέα αντίληψη στο αντρικό bodywear, με εσώρουχα που είναι έτοιμα για κάθε περιπέτεια.

Τα sloggi FREE Evolve είναι η πρώτη σειρά στη νέα γκάμα. Φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι, αυτά τα θεϊκά, καθημερινά styles, βγάζουν μπροστά όλα τα οφέλη των φυσικών ινών. Το έξυπνο ελαστικό ύφασμα προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο, κάνοντάς τα sloggi FREE Evolve ακαταμάχητα ελαστικά (χωρίς όμως να ανοίγουν υπερβολικά) και εντυπωσιακά κολακευτικά.

Οπότε, αποχαιρέτησε τα φαρδιά εσώρουχα και καλωσόρισε τα σούπερ ελαστικά sloggi FREE Evolve. Δεν είναι ανάγκη να είσαι αθλητής, ή εραστής της περιπέτειας, για να εκτιμήσεις την ελευθερία που σου δίνουν τα FREE Evolve – έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι η αυτονόητη επιλογή για τον σύγχρονο άντρα, κάθε μέρα της εβδομάδας. Οπότε, μη μείνεις στα παλιά, πιάσε τον παλμό της εποχής και ετοιμάσου να απελευθερωθείς!

Ανακάλυψέ τα σε υπέροχα, απροσδόκητα χρώματα που θα φτιάξουν τη μέρα σου. Επίλεξε σήμερα το δικό σου αγαπημένο sloggi FREE Evolve!

Τα sloggi στα social

https://www.facebook.com/sloggi

https://www.instagram.com/sloggi/