Θέλετε να μεταμορφώσετε τον αγαπημένο σας χώρο στο σπίτι ή στο γραφείο, αλλά δεν ξέρετε πως; Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η ιδανική επιλογή! Πόσο μάλλον όταν μπορείτε να διαλέξετε εσείς το θέμα της ταπετσαρίας!

Κάθε αρχή του χρόνου μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες αποφάσεις για αλλαγές. Μία από αυτές είναι και η ανανέωση του προσωπικού μας χώρου. Αν έχετε βαρεθεί τη διακόσμηση που υπάρχει, αναδείξτε τον χώρο σας απλά τοποθετώντας μία ταπετσαρία τοίχου που έχετε δημιουργήσει εσείς!

Είναι εύκολη η δημιουργία ψηφιακής ταπετσαρίας τοίχου;

Οι ταπετσαρίες τοίχου χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια για να δώσουν επιπλέον αισθητική στον χώρο. Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε το προσωπικό σας στυλ.

Μέσα από ψηφιακές βάσεις δεδομένων όπου υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφίες, μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που θα σας κάνει το «κλικ» και να την διαλέξετε ως θέμα της ταπετσαρίας τοίχου με εκτύπωση που θέλετε να δημιουργήσετε.

Ταπετσαρίες 3D, Abstract, Ασπρόμαυρες, Vintage, Παιδικές, Φύσης, Πόλεις είναι μόνο μερικές από τις επιλογές μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Αφού διαλέξετε την αγαπημένη σας φωτογραφία, αρχίζει και η διαδικασία για την εκτύπωσης της δικής σας ταπετσαρίας. Η ψηφιακή εκτύπωση της φωτοταπετσαρίας διατίθεται σε 3 υλικά: Marburg, Sihl και Orajet. Το καλύτερο για τη δημιουργία ταπετσαρίας τοίχου είναι το Marburg!

Τι είναι οι ταπετσαρίες Marburg;

Η ταπετσαρία Vlies – Non Woven της Marburg έχει λεία λευκή επιφάνεια, με ειδική επίστρωση και είναι κατάλληλη για ψηφιακή εκτύπωση. Το βάρος της είναι 190γρ./m2 και έχει πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001, RALκαι CE. Η ποιότητα και η αντοχή της, την κατατάσσουν πρώτη σε προτίμηση από τους επαγγελματίες του χώρου(αρχιτέκτονες χώρου και διακοσμητές).

Γιατί να επιλέξω να εκτυπώσω τη δική μου ψηφιακή ταπετσαρία τοίχου;

Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά αξίζει να δούμε τους κυριότερους:

- Θα είναι μοναδική.

Όταν επιλέγετε να διακοσμήσετε ένα χώρο θέλετε να αφήσετε το προσωπικό στίγμα και τη προσωπική σας αισθητική. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να διαλέξετε κάτι εξατομικευμένο που θα έχει την προσωπική σας πινελιά. Η εκτύπωση ψηφιακής ταπετσαρίας τοίχου αφήνει τη φαντασία σας να καλπάσει. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα φωτογραφιών και διακοσμήστε με το μοναδικό σας γούστο τον τοίχο σας.

- Θα είναι φτιαγμένη προσωπικά για τον χώρο σας.

Εφόσον μιλάμε για προσωποποιημένη εκτύπωση, η ταπετσαρία θα είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να επιλέξετε όχι μόνο την φωτογραφία που θα απεικονίζει, αλλά και τις ακριβείς διαστάσεις της όπως και το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστεί. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά φτιαγμένο για το συγκεκριμένο χώρο και μόνο!

- Θα έχει μικρό κόστος.

Η λύση της ταπετσαρίας τοίχου είναι πολύ οικονομική. Σκεφτείτε πως διαθέτοντας ένα μικρό ποσό για τη δημιουργία της, μπορείτε να αλλάξετε την όψη ενός ολόκληρου δωματίου. Την ίδια στιγμή, αντίστοιχες λύσεις, όπως το βάψιμο τοίχου ή η τοποθέτηση πλακιδίων είναι σαφώς ακριβότερες επιλογές. Γιατί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα τη στιγμή που μπορείτε να έχετε άψογο αποτέλεσμα με αυτή την οικονομική επιλογή;

- Τοποθετείται εύκολα. 

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου είναι πραγματικά παιχνιδάκι! Ακόμη και να μην έχετε ασχοληθεί ποτέ με διακόσμηση ή με DIY κατασκευές, είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε τη κόλλα και να βάλετε τη ταπετσαρία. Τόσα απλά και τόσο γρήγορα!

- Θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Καθετί το οποίο έχει το προσωπικό μας γούστο ή έχουμε βάλει προσωπική δουλειά για να γίνει, το θαυμάζουμε! Η διαδικασία επιλογής της φωτογραφίας για την ταπετσαρία, η παραγγελία και μετά η τοποθέτησή της, θα σας φτιάξει εκτός από το δωμάτιο και τη διάθεσή σας!

Στο corner-shop.gr η δημιουργία της δικής σας ταπετσαρίας τοίχου γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε, στις διαστάσεις που επιθυμείτε και κάντε τη παραγγελία σας!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ξεκινήστε την ανανέωση του χώρου σας τώρα! Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

 

Πληροφορίες 

Corner Shop