Το φθινόπωρο είναι η εποχή που προσπαθούμε να αποβάλλουμε από την καθημερινότητα τις διατροφικές ατασθαλίες του καλοκαιριού και να δημιουργήσουμε ένα υγιές διατροφικό πλάνο, που δεν θα στερεί από τον οργανισμό μας τίποτα. 

Αναζητήσαμε από 5 διάσημους τις αγαπημένες τους διατροφικές επιλογές, ώστε να πάρουμε ιδέες για την δημιουργία ενός σωστού γεύματος. 

Ωστόσο, λάβε υπόψη σου ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και αφού υιοθετήσει κάποια διατροφικό πλάνο, πρέπει να είναι σίγουρος ότι του προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να έχει ενέργεια μέσα στην μέρα. Είναι σημαντικό να μη στερούμε από τον οργανισμό μας τίποτα. Όταν νιώθουμε πως χρειαζόμαστε ένα γλυκό ή ένα cheat-meal πρέπει να το δοκιμάζουμε και να το ευχαριστιόμαστε και όχι να νιώθουμε τύψεις για αυτό.

 

Lucy Hale 

 

 

Η νεαρή Αμερικανίδα ηθοποιός είναι μεγάλη coffee-lover και γι' αυτό ξεκινάει τη μέρα της πάντα με μια κούπα καφέ. Πολύ συχνά, της αρέσει να προσθέτει σε αυτόν κρέμα. Το πρωινό που επιλέγει τις περισσότερες μέρες είναι μια φέτα ψωμί με βούτυρο αμυγδάλου, μπανάνα, μέλι και κανέλα. Το πρωινό αυτό ικανοποεί την ανάγκη της για κάτι γλυκό και της δίνει όλη την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει τη μέρα της. Άλλες μέρες, είναι πιθανό να επιλέξει να φάει αβγά. Το μεσημέρι αφού έχει κάνει γυμναστική, προτιμάει το σούσι ή τα τάκος. Το απόγευμα επιλέγει μια μπάρα δημητριακών βασισμένη στο γιαούρτι και ορισμένες φορές ένα παγωτό. Το αγαπημένο της βραδινό είναι το κοτόπουλο με κάρι ενώ τα σταφύλια αποτελούν το late-snack της.

 

Kate Hudson

H βετεράνος ηθοποιός επιλέγει να ξεκινάει τη μέρα της με ένα χυμό από σέλερι. Για πρωινό τρώει αβγά με αβοκάντο και ψωμί ή βρώμη με μπανάνα, φυστικοβούτυρο και blueberries. To μεσημέρι καταφεύγει στην ελαφριά επιλογή της σαλάτας ενώ το βράδυ το περνάει πάντα τρώγοντας με την οικογένειά της. Της αρέσει να μαγειρεύει κοτόπουλο, μακαρόνια ή κάποιο σουφλέ. Δεν λέει όχι στα σνακ και γι' αυτό μέσα στην ημέρα επιλέγει υγιεινά κράκερ. Κάποιες φορές, δεν μπορεί να αντισταθεί στα αγαπημένα της πατατάκια.

 

Gwyneth Paltrow

 

 

To αγαπημένο πρωινό της ηθοποιού είναι το σάντουιτς με αβγό ή οι μπάρες δημητριακών με φυστικοβούτυρο. Τα συνδυάζει με καφέ ή φυσικό χυμό ή κάποιο smoothie. Για μεσημεριανό, τρώει συνήθως τάκος, μπέργκερ από γαλοπούλα ή κάποια σαλάτα. Η ίδια, αλλά και η οικογένειά της, λατρεύουν το ασιατικό φαγητό. Έτσι, για βράδυ επιλέγουν κάτι ανάλογο, όπως για παράδειγμα. κινέζικα νουντλς! Μέσα στην ημέρα, τρώει συχνά ξηρούς καρπούς και πίνει πολύ πράσινο τσάι.

 

Kylie Jenner

 

Η δημοφιλής Κάιλι αγαπάει όλα τα ροφήματα και συνήθως ξεκινάει την μέρα της με καφέ, τσάι ή χυμό από σέλερι. Το vanilla iced latte oat milk αποτελεί την αγαπημένη της επιλογή. Μαζί με την κόρη της Στόρμι, απολαμβάνουν ένα πρωινό που συμπεριλαμβάνει φρούτα - blueberries -, bagels και μπέικον. Για μεσημεριανό προτιμάει το μεξικάνικο φαγητό ή μια σαλάτα ενώ για βραδινό το σούσι. Υπάρχουν μέρες που τρώει το αγαπημένο της μπέργκερ με πατάτες. Το φρούτο που τρελαίνεται να τρώει είναι το ρόδι.

 

Ian Somerhalder

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός συμπεριλαμβάνει στο πρωινό του βρώμη με σπόρους chia, κακάο, γάλα αμυγδάλου όπως επίσης και πολλούς ξηρούς καρπούς, λαχανικά και πράσινους χυμούς ή τσάι. 2 φορές την εβδομάδα φτιάχνει pancakes με μέλι, blueberries και μαύρη σοκολάτα. Πίνει αρκετό καφέ μέσα στην ημέρα, ενώ είναι πολύ ευέλικτος με το βραδινό του. Του αρέσουν πολύ οι γλυκοπατάτες, το ψάρι καθώς και τα μακαρόνια χωρίς γλουτένη