Το Italus μπήκε δυναμικά στη ζωή και την καθημερινότητα μας το φθινόπωρο του προηγούμενου χρόνου, και κατάφερε να μας κάνει να ξαναβάλουμε στη διαδρομή της εξόδου μας, την Καλλιθέα.

Τόσο με το ελληνοιταλικό street food του, με την υπογραφή του Γαβριήλ Νικολαΐδη (aka Cool Artisan), όσο και με το στυλ και το minimal design του, κέρδισε μια θέση στην καρδιά και την agenda μας. Εκείνο όμως που το έκανε να ξεχωρίσει, από την πρώτη στιγμή, ήταν η δημιουργικότητα και η παιχνιδιάρικη διάθεση, ειδικά με τον καφέ, προσθέτοντας μια χαρούμενη νότα στην αγαπημένη συνήθεια μέσα από το ευρηματικό choco cup.

Η διάθεση αυτή λοιπόν παραμένει σταθερή και εξελίσσεται ακόμα περισσότερο, με την ομάδα του Italus να μας παρουσιάζει το SELFIECCINO!

Είχες φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε το λαχταριστό αφρό του cappuccino σου, να το διακοσμεί η καλύτερη selfie σου; Ε στο Italus γίνεται! Εδώ ο cappuccino παίρνει άλλη μορφή με εσένα πρωταγωνιστή! Η ευφάνταση ομάδα μας παρουσιάζει άλλη μια καινοτομία μετατρέποντας για μια ακόμα φορά την αγαπημένη συνήθεια σε ακόμα πιο χαλαρή και χαρούμενη.

Η διαδικασία είναι απλή! Έρχεσαι στο Italus και είτε βγάζεις μια selfie εκείνη τη στιγμή είτε επιλέγεις από την πλούσια gallery φωτογραφιών σου, τη μοιράζεσαι με την ομάδα του service και σε λίγα λεπτά σου σερβίρεται ο πιο «ωραίος» cappuccino που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Ο cappuccino λοιπόν γίνεται selfieccino και σε περιμένει να τον απολάυσεις στο αγαπημένο στέκι της Καλλιθέας.

Italus, Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα. Τηλ: 2109512341