Οταν πρόκειται για το ντύσιμο και το στιλ, πραγματικά, η έμπνευση μπορεί να προκύψει από παντού. Από παντού όμως. Ο ερχομός της νέας χρονιάς μας γεμίζει μια περίεργη έντονη αισιοδοξία ότι αυτή θα είναι στ' αλήθεια η χρονιάς μας. Και γιατί όχι; Όσον αφορά στο ντύσιμο και στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά, αυτά τα 5 trends είναι τα επικρατέστερα:

1. H statement ζώνη. Τη χρονιά που μας πέρασε τουλάχιστον, κάθε celebrity, blogger, μοντέλο και IT girl, την τίμησε και με το παραπάνω πάντως. Και ξέρεις πως τη φόρεσαν ε; Όχι μόνο πάνω από τεράστια πουλόβερ και φορέματα, αλλά παραδοσιακά και κλασικά, με το αγαπημένο τους ψηλόμεσο skinny τζιν.

2. Τα εντήματα ολούθε. Σαν να λέμε σε μπλούζες, παντελόνια και σακάκια. Σ' αυτήν εδώ την περίπτωση, βλέπουμε ότι τα κεντήματα μπορεί μεν να θυμίζουν αρκετά στη δεκαετία του '90 αλλά σίγουρα είναι ένα τσικ πιο σοφιστικέ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

3. Τα διακριτικά κοσμήματα. Μινιμαλιστικά χρυσά και ασημένια βραχιόλια, σε διαχρονικά σχήματα και σχέδια, που θα σου δώσουν έναν αέρα σιγουριάς, πολυτέλειας και στιλ όσο κανένα άλλο είδος κοσμημάτων.

4.Τα T-shirt τύπου vintage, που απεικονίζουν τα αγαπημένα σου συγκροτήματα - κάπου εδώ να πω ότι εύχομαι πως το αγαπημένο σου συγκρότημα δεν είναι οι Hi5 ή οι ONE (που κανένα πρόβλημα δεν έχω μαζί τους γενικά, αλλά καταλαβαίνεις). Τα μπλουζάκια που κάποτε φορούσες για τον ύπνο ή για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο, τώρα γίνονται το απόλυτο statement του ντυσίματος σου.

5. Οι μπότες πάνω από το γόνατο. Κλασικά, πια. Αυτή η τάση δε λέει να φύγει - και γιατί να φύγει δηλαδή; Το καλό μ' αυτές τις τάσεις που έρχονται και μένουν για χρόνια είναι ότι δε χρειάζεται να τρέχεις για ψώνια κάθε λίγο και λιγάκι.

xx