Περιστρεφόμενα, ντιζαινάτα, χρωματιστά, εναλλακτικά, φωτιζόμενα. Όχι δε μιλάμε για ρούχα, ούτε για έπιπλα. Μιλάμε για τα πιο μοδάτα laptops που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.


Lenovo Yoga 2 Pro i7
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα designάτο laptop, κάτι που οφείλεται στη μοναδική σχεδίαση και στην οθόνη αφής, που επιτρέπουν στην οθόνη να αναδιπλώνεται κατά 360 μοίρες. Με άλλα λόγια, μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία που χρησιμοποιείς με βάση αυτό που θέλεις να κάνεις.
Το Lenovo Yoga 2 Pro i7 διαθέτει τέσσερις λειτουργίες. Ειδικότερα, μπορείς να μεταβείς γρήγορα σε μια από τις τέσσερις λειτουργίες -φορητού υπολογιστή, ανάκλισης, tablet και τύπου σκηνής-, ενώ το σύστημά σου αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις συστήματος και κλειδώνει το πληκτρολόγιο στη θέση του. Επίσης, είναι Ultrabook, οθόνης 13.3 ιντσών και με επεξεργαστή Intel Core i7-4500U στα 1.8 GHz. Η RAM του είναι 8GB.
Ενδ. τιμή: 1.450€

 

 

HP Pavilion X360 11-n008sv
Απόκτησε φορητό υπολογιστή και tablet μαζί με αυτόν τον μετατρέψιμο υπολογιστή, που διαθέτει άρθρωση 360 μοιρών για απόλυτη ευελιξία. Ανεξάρτητα από το αν θα τον χρησιμοποιήσεις ως φορητό υπολογιστή, βάση ή tablet, με την οθόνη αφής HD 11, 6 ιντσών, μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως όλες τις δυνατότητές του. Με το BeatsAudio και τα δύο ηχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε θέση, ο HP Pavilion x360 θα σου παρέχει πλούσιο ήχο. Η χωρητικότητα του δίσκου είναι 500 GB, ενώ στα «δυνατά» του χαρακτηριστικά, προστίθεται και η πολύ προσιτή τιμή του. 
Ενδ. τιμή: 399€

 


Dell XPS Duo 12
Μετάτρεψε το Ultrabook XPS 12 σε tablet με μια εύκολη κίνηση περιστροφής και δίπλωσης! Το Ultrabook XPS 12, εκτός από αυτόν τον άκρως ιδιαίτερο σχεδιασμό, έχει λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 Pro για να προσφέρει τις τελευταίες εφαρμογές για εργασία και παιχνίδι σε μια βελτιωμένη εμπειρία που βασίζεται στην αφή. Και όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει τη λειτουργικότητα του υπολογιστή. Διαθέτει full HD (1080p) οθόνη 12.5” ιντσών, με φωτεινότητα 400-nit, για καθαρή και ευκρινή εικόνα σχεδόν από όλες τις θέσεις. Τέλος, με επεξεργαστές τέταρτης γενιάς Intel Core, αυτό το μετατρέψιμο Ultrabook προσφέρει ταχύτητα και απόδοση μέσα σε μια κομψή, νέα σχεδίαση.
Ενδ. τιμή: 1.499€

 


Dell Alienware 14
«Εξωγήινη» σχεδίαση... για τους πιο εναλλακτικούς! Το Alienware 14 είναι compact, ισχυρό και σχεδιασμένο για πιο απαιτητικά παιχνίδια, ενώ το πλαίσιο από κράμα μαγνησίου και το περίβλημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν ένα ξεχωριστό design και παράλληλα προστατεύουν την οθόνη LCD, 14 ιντσών και τα στοιχεία της. Τέλος, με τους νεότερους επεξεργαστές τέταρτης γενιάς Intel Core  i7, έχεις τη δυνατότητα να βυθιστείς σε παιχνίδια υψηλών αποδόσεων όπου και αν σου έρθει η έμπνευση, χάρη στους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών οκτώ κατευθύνσεων και την ενεργειακά αποδοτική αξιοποίηση της ενέργειας. 
Ενδ. τιμή: 1999€

 


Toshiba Qosmio X70-A-12Χ
Η σχεδίαση υψηλής αισθητικής του Qosmio X70 σε πολυτελές σκούρο ασημί φινίρισμα με σαγρέ μοτίβο, με κόκκινες λεπτομέρειες, κόκκινο φωτιζόμενο λογότυπο Qosmio στο κάλυμμα της οθόνης LCD και με μαύρο πληκτρολόγιο, θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Πέρα από την όψη του όμως, ειδικά για εσένα που είσαι φανατική των παιχνιδιών, το Qosmio X70 διαθέτει οθόνη 17,3 ιντσών και επεξεργαστές Intel Core τέταρτης γενιάς με υποστήριξη τετραπύρηνης CPU. Επίσης, διαθέτει κάρτα γραφικών υψηλής απόδοσης NVIDIA GeForce GTX 770M με ευρυζωνικότητα 256-bit και μνήμη προβολής GDDR5 3 GB, για μοναδικές επιδόσεις. 
Ενδ. τιμή: 2.089€

 

Ευχαριστούμε το περιοδικό OnLineMagazine για τη βοήθειά του στα θέματα τεχνολογίας.