Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αποδεικνύεται τρομερά βαρετό και αχρείαστο το ξύρισμα των ποδιών. Κι εσύ που δεν έχεις αγόρι, αλλά κι εσύ που έχεις, φαντάζομαι πως με νιώθετε. Ακόμη κι αν δεν αφήνεις ένα χαριτωμένο θάμνο να φυτρώσει στις γάμπες σου, υποθέτω ότι και πάλι δε θα είσαι τόσο συνεπής όσο τους καλοκαιρινούς μήνες. Μην προσπαθήσεις να μου αλλάξεις γνώμη! Εξάλλου δεν είναι ντροπή να αφήνεις τα πόδια σου στην ησυχία τους ανά διαστήματα - ίσα ίσα που αυτό κάνουν και μερικές celebrities που σκοπεύω να σου δώσω στεγνά αμέσως:

1. Amanda Palmer - και με τέτοιο φρύδι, ποιος θα προσέξει άραγε τις τριχωτές γάμπες της; Γενικότερα, της αρέσει να προκαλεί και να μην ακολουθεί τα standards των γυναικών ή τη ρουτίνα που της έχουν επιβάλλει η δημοσιότητα και τα media.

2. Lindsay Lohan - αυτό το κορίτσι το είχα για πιο τακτοποιημένο για να πω την αλήθεια μου. Στη ζωή της μπορεί να κάνει ό,τι της κατέβει, αλλά στην εμφάνιση της την περίμενα λίγο πιο οργανωμένη. Φήμες λένε ότι εκεί στο Χόλυγουντ που συχνάζει, την έχουν πετύχει άπειρες φορές χωρίς να έχει ξυρίσει τα πόδια της. Τη θαυμάζουμε λίγο για την αυτοπεποίθηση της (ή έστω για τη βαρεμάρα της).

3. Mayim Bialik - θεωρούμε ότι δεν ξυρίζεται από άποψη, μιας και θέλει να πάει κόντρα στην αντίληψη που έχουν όλοι για το γυναικείο σώμα. Σε συνέντευξη της είπε " Αν δε λέγαμε στα κορίτσια να ξυρίζονται, θα το έκαναν; Αν καλλιεργούσαμε την κουλτούρα μας και δεχόμασταν τις τρίχες στο γυναικείο σώμα, θα είχαν τα κορίτσια ανάγκη να τις βγάζουν σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση;'' Εμ έχει τα δίκια της!

4. Tyra Banks - Σε συνέντευξη της είπε ότι δεν ξυρίζεται επειδή οι τρίχες της δε φαίνονται καν. Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έκανε και στην αντίθετη περίπτωση πάντως, λόγω συμβολικού χαρακτήρα, όπως και οι περισσότερες.

5. Alicia Silverstone -  Πήγε σε εγκαίνια μαγαζιού στο Los Angeles χωρίς να ξυρίσει τα πόδια της και τη θαυμάζουμε μια στάλα παραπάνω!

6. Celine Dion - η πιο αγαπημένη μου απ' όλες! Το 2008 θυμάμαι που είχε κάνει συναυλία στο Τόκιο και δεν είχε ξυρίσει πόδια. Δέχτηκε τεράστια κριτική και άπειρα σχόλια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά δεν αντέδρασε καν. Την αγαπώ!