Έχεις δει όλα τα επισόδεια. Όλους τους κύκλους. Ξέρεις απ’ έξω τους διαλόγους της πρώτης ταινίας και ρίγη ανατριχίλας σε διαπέρασαν όταν η Carrieπαρασύρθηκε και απάτησε τον αιώνιο αγαπημένο της, MrBig, στη δεύτερη. Είσαι με λίγα λόγια φανατική της σειράς που μας έμαθε τη Νέα Υόρκη σα να ήταν η γειτονιά μας και από την οποία ξεσηκώσαμε διάφορα sex tricks και μια μανία για cosmopolitan στις εξόδους μας. Κι εμείς! Γι’ αυτό λοιπόν η είδηση πως μια τρίτη ταινία βρίσκεται στα σκαριά μας έχει ενθουσιάσει για τα καλά. Και μιλάμε με ντοκουμέντα, αφού αυτή που μας άναψε φωτιές ήταν η ίδια η... Carrie Bradshaw!

Και ιδού η περιβόητη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagramτης η λατρεμένη μας Sarah Jessica, η οποία ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει όλους τους θαυμαστές της σειράς παγκοσμίως (κι εμάς μαζί). Καθισμένη στα σκαλιά της εισόδου του τηλεοπτικού της διαμερίσματος, η SJPείναι περιτριγυρισμένη από τα παπούτσια της συλλογής που σχεδιάζει η ίδια με τα εξής hashtags από κάτω: #longdayforCarrie #whewwwwthosesteps #runninginheels #taxi! Δεν ήθελε και πολύ να μας δώσει θάρρος!

Όλα λοιπόν δείχνουν πως η 3η ταινία μάλλον θα πάρει σάρκα και οστά λίαν συντόμως. Οπότε εμείς απλά περιμένουμε. By the way, αυτά τα ήξερες;

- Οι δυο πιο κολλητές της παρέας, δηλαδή η Carrie και η Samantha, στην πραγματικότητα αντιπαθούσαν τρελά η μία την άλλη. Σαν σωστές επαγγελματίες όμως, η Sarah Jessica Parker και η Kim Catrall δεν έδωσαν ποτέ την παραμικρή αφορμή στο κοινό να καταλάβει κάτι. Αυτό θα πει υποκριτικό ταλέντο!

- Στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας, η Kim Catrall συνήθιζε να φτάνει στο studio φορώντας νυφικό, θέλοντας να παραπλανήσει κοινό και paparazzi ώστε να νομίζουν πως η Samantha θα ντυθεί νυφούλα. Αμ δε!

- Το σημείωμα που βρίσκει μέσα στο κουτί με το νυφικό της η Carrie είναι γραμμένο από την ίδια τη Vivienne Westwood. Δεν ξέρουμε τι να πρωτοζηλέψουμε πια – μάλλον το ίδιο το νυφικό.

- Η Sarah Jessica ήταν η μόνη της παρέας που έθεσε τον όρο να μην εμφανιστεί ποτέ εντελώς εντελώς γυμνή στην οθόνη.Κοίτα που η πρωταγωνίστρια ήταν και η πιο σεμνή!

- Η 5η σεζόν της σειράς ήταν και η πιο σύντομη, με μόνο 8 επεισόδια, λόγω της εγκυμοσύνης της Sarah Jessica Parker. Πόσο θα θέλαμε όμως να είχε συμπεριληφθεί στο σενάριο!