Φαντάζομαι τα συρτάρια του μπάνιου σου να ξεχειλίζουν από προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, πράγμα λογικό αφού είσαι μία από εμάς. Άραγε όμως δίνεις την απαραίτητη σημασία και φροντίδα στη στοματική σου υγιεινή; Εμείς έχουμε αν σου συστήσουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής, ονόματι YOTUEL. Το συγκεκριμένο brand σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και εγγυάται αστραφτερά χαμόγελα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Τώρα επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα οπότε μη χάνεις άλλο χρόνο.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα YOTUEL σου εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης, προστατεύουν το σμάλτο και καταπολεμούν την τερηδόνα! Τι άλλο θέλεις δηλαδή. Στη σειρά θα βρεις:

  • ΥOTUEL all .in .one: Καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, με τριπλή δράση: 1) Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας  με την ελάχιστη τριβή.2). Ενισχύει τη δομή του σμάλτου  με ασβέστιο,  φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-). 3) Προστατεύει. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια.

Χρησιμοποίησέ τη 3 φορές την ημέρα, μετά από κάθε γεύμα και ετοιμάσου να αισθανθείς τη διαφορά! Το καλύτερο; Θα τη βρεις σε δύο βερσιόν, μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

  • ΥOTUEL pharma ~ Η λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma είναι η ιδανική επιλογή για τα ευαίσθητα δόντια καθώς λευκαίνει χάρη στα φυσικά ένζυμα και στην papaya με ελάχιστη τριβή ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη B5. Περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ουδέτερο pH και δεν περιέχει αλκοόλ! Χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό), ενισχύει τη δομή του σμάλτου  με ασβέστιο,  φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο!

Η YOTUEL All in one και η YOTUEL pharma διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER (Ομόνοια, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Σπάτα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και 2 καταστήματα στον Πειραιά, Απολλώνια Πολιτεία & Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα).

  • Λευκαντικές Οδοντότσιχλες ΥOTUEL ~ Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή μετά τα γεύματα, οι λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα! Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους: Pharma (χρυσή) με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα και Classic (μπλε) με γεύση μέντας

Οι οδοντότσιχλες YOTUEL διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.

Χαμογελάστε παρακαλώ!

 

Φωτογραφίες