Πολλές φορές η ζωή μας στέλνει σε δρόμους που δεν επιλέγουμε και μας ωθεί να περπατήσουμε σε μονοπάτια δύσκολα με πολύ κόσμο και παράλληλα μοναχικά, με πολλά χαμόγελα και, όμως, με κλάμα ψυχής!

Η Σίσση είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Δεν θέλησε να μας αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα και έτσι μας είπε αυτό που διάλεξε η ίδια να έχει. Είναι 30 ετών, Ελληνίδα και μητέρα δύο παιδιών. Η ζωή της το πρωί είναι γεμάτη παιδικά χαμόγελα και οικογενειακές υποχρεώσεις, καθαρίζει το σπίτι της, αγοράζει δώρα για τις κόρες της και τους διαβάζει παραμύθια για να κοιμηθούν.Το βράδυ, όμως, όταν τα φώτα του παιδικού δωματίου σβήνουν, η ζωή της αλλάζει, φοράει τις διχτυωτές της κάλτσες, τα πιο σέξι εσώρουχα που έχει κρυμμένα στον πάτο της ντουλάπας της, το έντονο μακιγιάζ της και το στημένο χαμόγελό της και πάει να βρει τους πελάτες της. Η πραγματική δουλειά της είναι συνοδός κυριών.

Πριν από 2 χρόνια είχε το δικό της μαγαζί, μια ευτυχισμένη καθημερινότητα αλλά σήμερα δουλεύει σε ένα νυχτερινό μαγαζί και κρατά συντροφιά σε κύριους είτε για να πιούν το ποτό τους είτε ακόμα και στο κρεβάτι  αν της το ζητήσουν.

  1. Πώς αποφάσισες να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα;
  2. Μην νομίζεις ότι υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να κάνουν έρωτα με ξένους και να πληρώνονται. Διάβασε περισσότερα