Ζουμερή, σέξυ (πολύ), ναζιάρα, τσαχπίνα, σκέτη γλύκα… άξια εκπρόσωπος Θεσσαλονικιά! Η Ανατολή από το olini1989 γνωρίζει καλά πως να μην περνά απαρατήρητη και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Τόσο με τη δυνατή – γεμάτη πολύ ενθουσιασμό φωνή της – όσο και με την καταπληκτική αισθητική με την οποία φτιάχνει τα looks για το κανάλι της! Εγώ ωστόσο ως beauty blogger τη γνώρισα – και τη λάτρεψα – και με αυτήν την ιδιότητα την ανέκρινα… 502,4 χιλιόμετρα μακριά!

Ποιο ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσεις το κανάλι σου;

Εμπνευση για μένα αποτέλεσαν άλλοι youtubers του εξωτερικού που έβλεπα μετά μανίας ένα ολόκληρο καλοκαίρι, οπότε μια ωραία πρωία είπα γιατί αυτοί κι όχι κι εγω;

Ποιο το μυστικό για να δείχνεις άνετη και φυσική στην κάμερα;

Να γυρνάς βιντεο που αρέσουν πρώτα από όλα σε εσένα, γιατι ετσι  το διασκεδάζεις κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ποιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να βρεις μια ιδέα και να την κάνεις θέμα; Το Μακιγιάζ ή η Μόδα και γιατί;

ΜΑΚΙΓΙΑΖ σίγουρα! Γενικά για τα beauty videos  σπαζοκεφαλιάζω κάθε φορά που πρέπει να βρω θέμα, γιατί δεν παρακολουθώ και τόσα beauty κανάλια τελευταία λόγω έλλειψης χρόνου, οπότε όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες από τις συνδρομήτριες μου (τις περισσότερες φορές αυτές είναι που με εμπνέουν για τα επόμενα βιντεο! ).

Πόσο εύκολο, δύσκολο ή διασκεδαστικό είναι να βγάζεις φωτογραφίες δημόσια;

Στην αρχή όταν έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες για το blog μου ή να τραβήξω καποια κλιπ βιντεο σε δημοσιο χώρο στην περιοχή που κατοικώ, άλλαζα 10 χρώματα από την ντροπή μου όταν με έβλεπε κάποιος γνωστός μου! Πλέον  το αντιμετωπίζω λίγο διαφορετικά, πολύ πιο χαλαρά γιατί στο κάτω κάτω μήπως θα με ξαναδούν και ποτέ; Βέβαια κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορων ειδών σχόλια αλλά όπως λέτε κι εσείς You Only Live Once! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μιζεριάζουμε!

Ενώ εγώ λατρεύω να γυρίζω βίντεο...

lookbooks , γιατί τα βρίσκω δημιουργικα 

έχω διαπιστώσει πως στους subscribers μου αρέσουν περισσότερο τα βίντεο με θέμα…;

Το μακιγιάζ , τα μαλλιά και τα προιόντα περιποίησης.

Αν μια μέρα το blog/κανάλι μου γινόταν Νο1 , το επόμενο βήμα μου θα ήταν…

να έχω καλεσμένο τον κυριο MDV style, Mariano DiVaio  σε ένα μου βίντεο! Αχ, όνειρα θερινής νυκτός!!!!!!

Το αγαπημένο μου Φθινοπωρινό trend στο μακιγιάζ είναι…

Σκούρα κραγιόν! Τα τιμώ δεόντως από το πρωί εως το βράδυ!

Από την γκαρνταρόμπα μου δεν λείπουν σίγουρα… 

Ένα Boyfriend jean , πουκάμισα  και πολλά, περισσότερα από όσα θα έπρεπε, μποτάκια!

Ενώ μου αρέσουν πολύ…Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, δεν μπορώ να τα φοράω περισσότερο από μερικές ώρες, τα πόδια μου υποφέρουν! Γι αυτό τις περισσότερες φορές παίρνω μαζί μου και ένα ζευγάρι φλατ για να αλλάξω όταν η κατάσταση γίνει ανυποφορη!

Ένα βασικό beauty mistake που κάνουν τα κορίτσια νεαρής ηλικίας και θα συμβούλευα να διορθώσουν είναι…

Το ίδιο που έκανα κι εγώ!Μολις πρωτοανακαλύπτεις το μακιγιαζ και μαθαίνεις κάποιες τεχνικές για να βάφεσαι, νομίζεις πως όσο περισσότερο βαφτείς τόσο πιο όμορφη θα είσαι! ΑΛΛΑ less is more κοριτσια!

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις… 

Την κρέμα ματιών της emu oil.Ενυδατώνει τα μάτια και το κονσίλερ σας στρώνει πολύ καλύτερα χωρίς να μαζεύεται στις λεπτες γραμμούλες!

Θα σε απέτρεπα σίγουρα από το να αγοράσεις…

Dry shampoo από την algemarina! To αγορασα από τα hondos center και μόλις το ψέκαζα τα  μαλλιά μου γινόταν ολόλευκα σαν να τα έβαψα με σπρέι!

Δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ, πως έγινε διάσημη τάση το...

smokey eyes! Πιστευω πως κολακεύει πολύ  λίγες από εμάς και αν δεν προσέξεις στο σβήσιμο των σκιών  θα μοιάζεις λες και έχεις πάρει μέρος σε καβγα και τις έχεις φάει για τα καλά!

YOLO για μένα σημαίνει… πάρε το ρίσκο και ζήσε την περιπέτεια!!

Και επειδή δεν γίνεται να σε αφήσω χωρίς βίντεο… δες εδώ πώς να φτιάξεις το τέλειο Χριστουγεννιάτικο Μανικιούρ, με τη βοήθεια της Ανατολής!

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the