RITES OF PASSAGE η νέα κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014,  γιορτάζει  την  ομορφιά της αλλαγής.

Η μετάβαση (passage) της ημέρας στη νύχτα, το καλοκαίρι στο χειμώνα και από το κορίτσι στη γυναίκα.

Η συλλογή Rites of Passage , είναι το γεγονός που χαρακτηρίζει τη μετάβαση (passage) ενός ανθρώπου από μια θέση σε μία άλλη.

Όπως τη μετάβαση μεταξύ της παιδικής ηλικίας στην εφηβεία και τις μεταβάσεις της εφηβείας στην ενηλικίωση, στο γάμο και στον θάνατο.

Η μετάβαση (passage) είναι η κίνηση του αλόγου, κατά την οποία εκτελεί ένα ιδιαίτερα κομψό και ισχυρό τρέξιμο.

Η Gitte Dyrberg, Design Director της  DYRBERG/KERN μοιράζεται τις αγαπημένες τις τάσεις  από τη νέα συλλογή του Φθινόπωρου/ Χειμώνα:

 

THE CHUNKY necklace

Μου αρέσει να φοράω πολύ απλά ρούχα, άλλωστε αυτός είναι ο Σκανδιναβικός τρόπος!

Έτσι λοιπόν αυτό που  θέλω να κάνω είναι να  ρίχνω επάνω μου, ένα από τα νέα παιχνιδιάρικα και χειροποίητα περιδέραιά μου,  φτιαγμένα με χάντρες, μαργαριτάρια και λεπτομέρειες αλυσίδων δεμένα μεταξύ τους κάποιες φορές με μεταξωτά κορδόνια. Το chunky necklace προσθέτει πολύ ύφος και λάμψη σε μια στιγμή, και αναβαθμίζει και το πιο απλό outfit.

 

THE PEARLS

Τι είναι πιο κομψό από μια σειρά μαργαριταριών; Άσπρα ή γκρίζα μαργαριτάρια με την βελούδινη υφή τους ταιριάζουν απόλυτα με τα trends αυτής της σαιζόν σε cashmeres & silks προτάσεις. Οι «μαργαριταρένιες» προτάσεις της D/K κάνουν την εμφάνιση τους σε μικρά σκουλαρίκια, πλεγμένα βραχιόλια και τεράστια statement κολιέ.

The TALISMAN pendant

Από τα αρχαία χρόνια, τα κοσμήματα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν στους γύρω σου ποιος είσαι και πώς αισθάνεσαι για τα πράγματα. Η σειρά Talisman Pendant, αγκαλιάζει αυτήν την ιδέα. Με το Talisman Pendant, μπορείτε να προσπαθήσετε να μεταβιβάσετε τις εσωτερικές σκέψεις σας μέσω των συμβόλων - και με αυτόν τον τρόπο να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στη Ζωή, το Θάνατο και την Αγάπη.

THE LEATHER bracelet

Για εκείνο το τέλειο «ιππικό» look, δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το πετύχετε παρά μόνο με ένα δερμάτινο βραχιόλι, τα οποία έχω ενισχύσει με πολλές χρυσές λεπτομέρειες. Επιλέξτε μεταξύ του μαύρου, του leopard ή zebra printed.

 

ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ DYRBERG/KERN  ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑ 2014:

 

EQUIPAGE

Η σχεδιαστική πρόταση EQUIPAGE εμπνέεται από τον όμορφο κόσμο της ιππασία!!!. Κλασικό και όμως έξοχα καθορισμένο στυλ, θα το αποκτήσετε φορώντας βραχιόλια με αλυσίδες και chunky περιδέραια που συνδυάζονται έξυπνα με τα δερμάτινα βραχιόλια που θα τα βρείτε σε πλούσιες φθινοπωρινές αποχρώσεις του σκούρου καφέ, burgundy, πετρόλ και μαύρου.

LEAF

Η σχεδιαστική πρόταση LEAF είναι μια  κομψή και κλασική σειρά κοσμημάτων που αντέχει στο χρόνο.  Αποτελείται από  δαχτυλίδια κοκτέιλ, πανέμορφα και μοδάτα περιδέραια αλυσίδων, ρομαντικά σκουλαρίκια και μεγάλα pendant. Το “ΦΥΛΛΟ” (leaf)  θα το βρείτε σε κλασικό άσπρο κρύσταλλο, καθώς και σε ένα  θαυμάσιο νέο μπλε χρώμα του πάγου. Οι πρόσθετες εκδόσεις στη σειρά αυτή,  περιλαμβάνουν τις φυσικές πέτρες από μαύρο onyx και τον βαθύ κόκκινο jade.

 EMPIRE

Σκεφτείτε την Νέα Υόρκη του 1920, το μεγάλο Gatsby και πώς οι γυναίκες που φορούσαν τα  κοντά φορέματα του Τσάρλεστον θα τα συνδύαζαν με διαμαντένια  κοσμήματα στα ξέφρενα πάρτι εκείνης της εποχής. Αυτό ακριβώς  πρεσβεύει η νέα μας σειρά EMPIRE.  Art Deco, σειρά κοσμημάτων που χαρακτηρίζονται από μια καινοτομία στην κοπή του κρυστάλλου Swarovski, ως το κεντρικό στοιχείο της σειράς.

NEW MODERN

Επιλέξαμε να ονομάσουμε αυτήν τη σειρά NEW MODERN, επειδή απλά αυτά τα σχέδια είναι ότι χρειάζεται η κάθε μοντέρνα γυναίκα να έχει στο jeweler box της κάθε σαιζόν. Cool και basics και με απόλυτη αίσθηση του Art Deco.

STELLA

Η σειρά STELLA στα λατινικά σημαίνει «αστέρια» και θα αγαπήσετε την απόλυτη ποιότητα αυτών των πολύτιμων σχεδίων. Το vintage στοιχείο είναι έντονο, η σχεδιαστική ενότητα αποτελείται από  «γλυκά»  κρεμαστά σκουλαρίκια σε διάφορα μεγέθη, που θα προσδώσουν έναν Τσάρλεστον χαρακτήρα. Προσθέστε στις απλές αλυσίδες των  βραχιολιών και περιδεραίων μοτίφ με αστέρια για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

 

MADEMOISELLE

Η λέξη MADEMOISELLE στα γαλλικά σημαίνει «κυρία». Η σειρά αυτή αποτελείται από κοσμήματα  με αλυσίδες, με άσπρα και γκρίζα μαργαριτάρια, που φωτίζουν το δέρμα. Η σειρά MADEMOISELLE αποτελείται από  σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, κοντά περιδέραια μαργαριταριών και βραχιόλια μαργαριταριών, όλα πολύ έξοχα και  αριστοκρατικά . Αναμείξτε τα με αλυσίδες που προσδίδουν έναν δροσερό χαρακτήρα και το μόνο που  μπορούμε να πούμε είναι : Oh La La Paris!!!!

TALISMAN

Μερικές φορές τα κοσμήματα μπορούν να πουν πολλά περισσότερα και χαρακτηρίζουν το ποιος είσαι και το πώς αισθάνεσαι. Η σχεδιαστική πρόταση TALISMAN αγκαλιάζει αυτή την ιδέα. Με τα TALISMAN PENDANT  μπορείτε να προσπαθήσετε να μεταβιβάσετε τις εσωτερικές σκέψεις μέσα από τα σύμβολα και με αυτό τον τρόπο να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στη Ζωή, το Θάνατο και την Αγάπη.

.

ICE ROCKS

Τα πάντα είναι θέμα απλότητας για αυτό προσπαθήστε να κάντε απλές επιλογές στην εμφάνισή σας. Η σειρά ICE ROCKS είναι μια κλασσική σειρά που αντέχει στο χρόνο, πολύ εύκολη και στιλάτη και αποτελείται από ατσάλινα κοσμήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αγάπη για αυτή τη σαιζόν. Η σειρά Ice Rocks είναι μοντέρνα, απλή και εύκολη στο να τη φορέσεις και σίγουρα πολύ λαμπερή

LUMIÈRE

LUMIERE  στα γαλλικά σημαίνει Φως  και σας υποσχόμαστε ότι όλο το φως θα λάμψει επάνω σε σας, ενώ θα φοράτε  αυτές τις κομψές δημιουργίες. Kρύσταλλα και χάντρες δεμένα σε βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια. Αισθανθείτε luxury μέσα από τα κρυστάλλινα βραχιόλια και τα chandelier σκουλαρίκια με τις vintage grey αποχρώσεις, τα χρώματα της άμμου,  το «βρώμικο» πράσινο και το βαθύ μαύρο.

 

STARLIGHT

Το φθινόπωρο και Χειμώνας  2014 φέρνει νέες ιδέες στην αγαπημένη μας σειρά STARLIGH, η οποία πλέον είναι μια μοντέρνα και διαχρονική σειρά της  DYRBERG/KERN. Αυτήν την εποχή, προσθέτουμε μεγάλα κρεμαστά κοσμήματα, λαμπερά σκουλαρίκια,  C-bangles, καθώς και  ένα πανέμορφο δαχτυλίδι, όλα δεμένα με κρύσταλλα μοναδικά που διακοσμούν αυτές τις νέες θαυμάσιες προσθήκες στη σειρά Starlight.

SPECTACLE

Η σειρά SPECTACLE αποτελείται από μοναδικά εντυπωσιακά κοσμήματα που θα κάνουν τους πάντες να γυρίζουν  κάθε φορά που περνάτε. Ρίξτε μια ματιά  στα σκουλαρίκια με λεπτομέρειες διαμαντιού που θα μπορούσαν να κάνουν ακόμα και την  Elizabeth Taylor να κοκκινίσει!  Ή ρίξτε μια ματιά στα μεγάλα statement κολιέ με  λεπτομέρειες μαργαριταριών  που θα έκαναν ακόμα και την Coco Chanel να αντιδράσει μέσα από τον τάφο της!!! 

DESIGNERS’ LIMITED

Τα DYRBERG/KERN DESIGNER’S LIMITED κοσμήματα, είναι μοναδικά και απόλυτα συλλεκτικά και χαρακτηρίζονται απλά από την αγάπη μας για τα μεγάλα κοσμήματα και την απόλυτη δημιουργικότητα. Αυτή την εποχή, η συλλογή περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές ενότητες κοσμημάτων με  περιδέραια, επιβλητικά βραχιόλια τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αγάπη για τη μόδα και τη δημιουργία.

 

 

 

THE WATCH COLLECTION

Για το 2014, η DYRBERG/KERN παρουσιάζει μια συλλογή ρολογιών που καλύπτει ότι ποθήσει η καρδιά σας, από ρολόγια για τις σπορ εμφανίσεις σας καθώς και κομψά ρολόγια που θα σας συντροφεύσουν στις βραδινές σας εξόδους.

«Κοσμήματα που λένε την ώρα» συνεχίζει να είναι το μότο της DYRBERG/KERN για τη σειρά ρολογιών της. Εντούτοις, η άνεση  καθώς και η άψογη ποιότητα των ρολογιών είναι αναπόσπαστα μέρη της συλλογής. Τα ρολόγια είναι φτιαγμένα στο χέρι με αγάπη και υπομονή στα εργαστήρια μας,  εξασφαλίζοντας θαυμάσια ποιότητα και ομορφιά από μέσα προς τα  έξω.