Τα γυαλιά Polaroid παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για το 2015. Κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα και ο αβάν-γκαρντ σχεδιασμός που συνδυάζονται με την πολωτική τεχνολογία αιχμής, για την οποία φημίζεται ο οίκος Polaroid για πάνω από 75 χρόνια. Είναι μια μάρκα που χαίρει εμπιστοσύνης παγκοσμίως για την δέσμευσή της στην καινοτομία, την τέλεια όραση και την απόλυτη προστασία των ματιών.   

Πρόκειται για μια νεανική, δυναμική συλλογή που, χάρη στους πολωτικούς φακούς του οίκου, συνδυάζει την απόλυτη προστασία των ματιών με τις τελευταίες τάσεις της μόδας: μια ευρεία γκάμα παιχνιδιάρικων μοτίβων δημιουργεί καινούργιους, εκπληκτικούς συνδυασμούς. 

Το κλασσικό ορθογώνιο σχήμα - η πιο hot τάση της περασμένης σεζόν - σε μια νέα εκδοχή του, με μια σύγχρονη νότα. Αυτό το καινούργιο μοντέλο, γεμάτο ενέργεια και προσωπικότητα, διατίθεται τώρα με τους καινούργιους φακούς της Polaroid,  Ultra Light UltraSightTM.

Μια καλειδοσκοπική ποικιλία χρωμάτων, εμπνευσμένη από ό,τι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στις πασαρέλες, προσθέτει λάμψη στο σκελετό και τους καθρεπτέ φακούς με μοτίβα «παραλλαγής», «λουλουδάτα», «των αιθέρων», σε «εφέ ξύλου» και «διάφανα».

Οι συλλογές γυαλιών POLAROID παράγονται και διανέμονται από το Safilo Grοup.

Για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες όλων των πελατών της, η Polaroid παρουσιάζει δύο συναρπαστικές εκδοχές των UltraSightTM φακών της, που θα διατίθενται στην αγορά το 2015:  τα Ultra Light – έναν ελαφρύτερο και ποιο εύκαμπτο φακό - και τα High Quality, μια ανθεκτικότερη και πιο στιβαρή εκδοχή.