Κατά καιρούς μαθαίνουμε για διάφορους διάσημους που πήραν την μεγάλη απόφαση και ανακοίνωσαν στα media, στο κοινό τους, στον κόσμο όλο ότι είναι γκέι. Όσο περνούν τα χρόνια και η κοινωνία μας εξελίσσεται (;), τόσο αυξάνονται και οι διασημότητες που παραδέχονται δημόσια τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες. Όπως λοιπόν είναι πολλοί αυτοί που δηλώνουν ότι το αντίθετο φύλο δεν τους συγκινεί ούτε στο ελάχιστο ερωτικά, άλλοι τόσοι σχεδόν είναι και αυτοί που το τελευταίο που κοιτούν στο έτερον ήμισυ είναι το.. φύλο του.

Αυτoί είναι οι γνωστότεροι, ανοιχτά bisexual celebrities:

Megan Fox

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire το 2011, η Megan δήλωσε: "Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται αμφιφυλόφιλοι και στην συνέχεια κάνουν τις επιλογές τους υποσυνείδητα ανάλογα με την πίεση που δέχονται από την κοινωνία. Ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι είμαι αμιφιφυλόφιλη, ωστόσο είμαι και υποκρίτρια: Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μια αμφιφυλόφιλη κοπέλα γιατί αυτό θα σήμαινε ότι πηγαίνει με άντρες, οι οποίοι είναι πολύ βρώμικοι. Ποτέ δεν θα ήθελα, λοιπόν, να πάω με μια κοπέλα που έχει κοιμηθεί και με άντρες".

Billie Joe Armstrong

O frontman των Green Day μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα το 1995. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του "Όλοι γεννιόμαστε αμφιφυλόφιλοι και όλοι πάνω κάτω έχουμε φαντασιώσεις με άτομα του ίδιου φύλου. Η κοινωνία και οι γονείς μας είναι αυτοί που το κάνουν να φαίνεται κακό, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ όμορφο".

David Bowie

Ο σταρ του οποίου η ασαφής σεξουαλικότητα συζητήθηκε άπειρες φορές, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το 1976 σε συνέντευξή του για το περιοδικό Playboy, λέγοντας τα εξής:"Είναι αλήθεια, είμαι αμφιφυλόφιλος και αυτό το'χω χρησιμοποιήσει πολύ καλά. Είναι ίσως ο,τι καλύτερο μου'χει συμβεί".

Angelina Jolie

Η ηθοποιός υπήρξε από καιρό ανοιχτή σχετικά με την σεξουαλικότητά της, εξάλλου ήταν γνωστή η σχέση της με την ηθοποιό-μοντέλο Jenny Shimizu (ω ναι, πριν από τον Brad αυτά). Όπως είπε στο ΟΚ Magazine, "Έχω αγαπήσει γυναίκες και κοιμηθεί μαζί τους. Νομίζω ότι αν αγαπάς μια γυναίκα και θέλεις να την ικανοποιήσεις, ιδιαίτερα αν είσαι και εσύ γυναίκα, ξέρεις σίγουρα με ποιον τρόπο  να συμπεριφερθείς".

Evan Rachel Wood

Η ηθοποιός, που αρχικά δυσκολευόταν να αποδεχτεί την σεξουαλικότητά της, δήλωσε bisexual το 2012 για να "βοηθήσει κάποιο άλλο τρομοκρατημένο 2012 να καταλάβει ότι δεν πειράζει".

Amber Heard

Η πανέμορφη ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Johnny Depp παραδέχτηκε το 2010 ότι είναι αμφιφυλόφιλη, λέγοντας μάλιστα: "Δεν ντρέπομαι γι'αυτό και ούτε ντράπηκα ποτέ".

Drew Barrymore

"Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου bisexual", δήλωσε άλλη μια από τις διασημότερες αμερικανίδες ηθοποιούς. "Λατρεύω το γυναικείο σώμα και θεωρώ ότι ένα ζευγάρι γυναικών είναι ένα όμορφο θέαμα, όπως και ένα ανδρόγυνο. Το να είσαι με μια γυναίκα είναι σαν να ανακαλύπτεις το ίδιο σου το σώμα, απλώς μέσω κάποιας άλλης".

Lady Gaga

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, της οποίας το τραγούδι "Born this way" έχει γίνει ύμνος για την gay κοινότητα, παραδέχτηκε ότι είναι αμφιφυλόφιλη το 2010.

Kesha

Επίσης προερχόμενη από τον χώρο της pop, η Kesha απορρίπτει τις ταμπέλες λέγοντας: "Αγαπώ τους ανθρώπους, όχι μόνο τους άνδρες. Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με τον αέρα που αποπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί". Πάθος της τραγουδίστριας είναι επίσης το να προστατέψει τα ομοφυλόφιλα/αμφιφυλόφιλα παιδιά από το bullying.