Με ένα event εμπνευσμένο από τα 90’s, η PINKO υποδέχτηκε το καλοκαίρι και παρουσίασε στους καλεσμένους της την ιδέα του PINKO Pazzesco. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ο εξωτερικός χώρος του Green Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο PINKO Pazzesco προορισμό.

Το PINKO Pazzesco είναι μια ιδέα εμπνευσμένη από τη λάμψη των 90’s στην πιο αγνή και εμβληματική της μορφή, που ενσωματώνει την υπερβολή, το απίστευτο, το εξαιρετικό. Η φιλοσοφία του PINKO Pazzesco αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μοναδικής και ανεπανάληπτης εμπειρίας που διεγείρει τις αισθήσεις και αντανακλά την πολυδιάστατη φύση του brand.

Η εμπειρία του PINKO Pazzesco βασίζεται σε τρεις πυλώνες που αποτυπώνονται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο: στο να φοράς, στο να ζεις και στο να απολαμβάνεις. Ξεκινώντας από το PINKO Pazzesco limited edition t-shirt – όπου ημερομηνίες συναυλιών γίνονται συλλογικές φράσεις που επαναλαμβάνει το top model Mariacarla Boscono, στο εμβληματικό τραγούδι της καμπάνιας - συνεχίζοντας με ένα PINKO Pazzesco soundtrack και ολοκληρώνοντας την εμπειρία με 2 cocktails που δημιούργησε για το brand η Campari Academy, η PINKO έχει μεταφέρει την ιδέα του Pazzesco σε ένα σημείο που δεν ορίζεται με λόγια.

Celebrities, fashion Influencers και content creators αλλά και εκπρόσωποι των media, παρευρέθηκαν στο event και μυήθηκαν στον κόσμο του PINKO Pazzesco. Τα δύο Campari cocktails – Pazzesco και Pazzesco Sbagliato – και οι μουσικές της DJ Εύας Θεοτοκάτου, έβαλαν τους καλεσμένους στο απόλυτο summer mood.