Το καυτό καλοκαίρι είναι εδώ και η χαλαρωτική φρεσκάδα των Nouvelle Vague έρχεται να μας δροσίσει, να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπά μας και να μας ταξιδέψει σε συναρπαστικές μουσικές διαδρομές.

Ο Marc Collin (@marc_collin8), δημιουργός της μπάντας, γιορτάζει 20 χρόνια πορείας με μια επετειακή παγκόσμια περιοδεία που θα ολοκληρωθεί το 2025.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στη λίστα των ζωντανών τους εμφανίσεων θα προστεθεί και η Αθήνα. Αυτό κι αν είναι ένα από τα "άχαστα" live του καλοκαιριού ιδίως αν έχεις καιρό να ταξιδέψεις με μια αισιόδοξη μουσική, να χορέψεις με ένταση, να φλερτάρεις αυθόρμητα και να χαρίσεις στον παρορμητικό εαυτό σου μια ευκαιρία να αποκαλυφθεί!

Τη δική τους πιο αυθόρμητη, παρορμητική πλευρά μας αποκαλύπτουν στο βιντεάκι παρακάτω, με στιγμιότυπα από το backstage του live  στη Δρέσδη (Γερμανία): https://www.instagram.com/p/C6qeQtJLvW2/ 

Παρέα του, εξαιρετικοί μουσικοί και οι υπέροχες ερμηνεύτριες Alonya (@shanice.a.sloan) και Marine Quéméré (@marinequemereπ), που με τις καταπληκτικές φωνές, την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και το γαλλικό μπρίο τους έχουν κατακτήσει την Ευρώπη.

Αυτό είναι ένα μυστικό που το κατέχουν καλά οι Γάλλοι φίλοι μας και ευτυχώς για εμάς η παρέα του Μάρκ Κόλιν μοιάζει να περνάει υπέροχα σε αυτή την περιοδεία. Αρκεί μια ματιά στο Instagram Account της μπάντας που - όσο κι αν φαντάζει απίθανο - στην περίπτωση τους δεν ψεύδεται, διότι αυτή τη «χημεία» κι αυτή τη χαρά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις με τα γνωστά fake τερτίπια...Οι NOUVELLE VAGUE παραμένουν αυθεντικά μοναδικοί!


Έρχονται στην Αθήνα με το νέο άλμπουμ και με τις υπέροχες τραγουδίστριες, Alonya και Marine Quéméré να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους – και τα παλιότερα, που τόσο έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό αλλά και τα καινούργια.


Με την απόλυτα μοναδική τους αισθητική και τον ιδιαίτερο feel good τρόπο τους, οι Nouvelle Vague φέρνουν τη φρεσκάδα που τόσο έχουμε ανάγκη.  Αυτές οι ιδιότητες χαρακτηρίζουν και το νέο άλμπουμ της μπάντας,  με ένα εντυπωσιακά όμορφο εικαστικό, αντικατοπτρίζοντας τη συνολική τους αισθητική στο σήμερα.

Στις 14 Ιουνίου στο Gazarte η Αθήνα ανεβαίνει πάνω στο κύμα των Nouvelle Vague, έτοιμη να ονειρευτεί, να τραγουδήσει, να λικνιστεί και να χορέψει στους καταπληκτικούς τους ρυθμούς!

Ακολουθήστε τους Nouvelle Vague
https://nouvellevaguemusic.com/ 
facebook | instagram | youtube | spotify

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 25 ευρώ
Ταμείο: 28 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Gazarte Roof Stage
Βουτάδων 32-34
21 0346 0347, 210 3452277
Σταθμός Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
info@gazarte.gr