Το Schweppes, το πιο εκλεκτό αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν με τα πιο απολαυστικά Gin and Tonic (GnT) parties και υπόσχεται να χαρίσει αυθεντικό χαρακτήρα σε κάθε μας στιγμή! Πενήντα μοναδικά parties σε όλη την Ελλάδα θα απογειώσουν το φετινό καλοκαίρι και θα αναδείξουν την πιο εξωστρεφή πλευρά του εαυτού μας.

Αγαπημένα εστιατόρια και bar σε μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσουν, φέτος το καλοκαίρι, τα πιο απολαυστικά GnT parties, δίνοντας έμπνευση και premium χαρακτήρα σε κάθε μας στιγμή. Διάσημοι DJs, παιχνίδια, πλούσια δώρα και μοναδικά serves, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα αναδείξουν την social πλευρά του χαρακτήρα μας και θα μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Πίσω από τη μαγεία των φετινών GnT serves, βρίσκεται ο Βασίλης Κυρίτσης, ένας από τους πιο επιτυχημένους bartenders στην Ελλάδα και Lead Activation Strategist του Schweppes, έχοντας δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο απολαυστικά cocktails που θα ικανοποιήσουν κάθε GnT mood. Συγκεκριμένα, το Schweppes Pink GnT χάρη στο ελαφρώς αρωματικό Schweppes Pink Tonic Style, αποτελεί την πιο δροσιστική επιλογή cocktail. Από την άλλη, το Smokey Rickey, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σε όλους Schweppes Pink Grapefruit, είναι το ιδανικό cocktail για τους λάτρεις των πιο γλυκόξινων γεύσεων, ενώ το GnT Reborn είναι η απόλυτη επιλογή για τους οπαδούς του Schweppes Indian Tonic Water.

Στα GnT parties μαζί με τον Βασίλη Κυρίτση θα βρίσκονται και οι αγαπημένοι Schweppes Brand Ambassadors, Μαίρη Ταλαιπώρου, Γιάννης Οικονόμου και Πέτρος Μυτιληναίος. Παρέα υπόσχονται να χαρίσουν μία premium εμπειρία στους καταναλωτές που θα τους συναρπάσει.

Η έναρξη των Schweppes GnT parties, δόθηκε την Δευτέρα 27 Μαΐου στο “Line Athens”, σε ένα κλειστό event, αποκλειστικά για bartenders και επαγγελματίες του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας, σηματοδοτώντας την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα επόμενα GnT parties στην σελίδα του @schweppesgreece στο Instagram και ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές με χαρακτήρα παρέα με τα πιο απολαυστικά Schweppes signature cocktails!

Απολαύστε Υπεύθυνα!